INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRUPA G - MUNTENEGRU - ANGLIA (22:00, SPORT.RO ÎN DIRECT)

Tatăl lui Rooney a fost arestat pentru că ar fi trucat un meci :S

Lui Rooney nu i-a venit ieri să creadă ce se întîmplă cu tatăl său
Lui Rooney nu i-a venit ieri să creadă ce se întîmplă cu tatăl său

Articol de - Publicat vineri, 07 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 06 octombrie 2011 22:16

Tatăl internaţionalului englez a fost reţinut pentru posibila sa implicare în trucarea meciului Motherwell - Hearts din prima ligă scoţiană


Şoc pentru Wayne Rooney. În timp ce se pregătea ieri cu "naţionala" Angliei pentru confruntarea din Muntenegru, atacantul lui Manchester United a primit vestea arestării tatălui şi a unchiului său. Rooney senior, 48 de ani, şi Richie, 54 de ani, au fost reţinuţi de poliţia din Liverpool în legătură cu trucarea unui meci din prima ligă scoţiană, Motherwell - Hearts (1-2), disputat sezonul trecut, pe 14 decembrie 2010.

Ei se numără printre cele 9 persoane ajunse după gratii în acest caz, în frunte cu mijlocaşul gazdelor, Steve Jennings, originar din oraşul Beatlesilor. Acesta a fost primul intrat în vizorul bookmakerilor. Ei au făcut imediat legătura între "roşul" văzut de Jennings în finalul partidei, pentru proteste, şi sumele mizate la Liverpool, de două ori cîte 100 de lire sterline, pe eliminarea unui jucător de la Motherwell. De aici s-a pornit o amplă anchetă, în colaborare cu poliţia, care a condus la arestările operate ieri. Rooney senior şi ceilalţi sînt acuzaţi de "conspiraţie la fraudă".

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează