INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - AS ROMA 3-3

Ziarele din Italia „îl toacă” pe Tătărușanu: „Habar n-avea ce face! S-a instalat rugina” » Ce note i-au dat

Ciprina Tătărușanu // FOTO: Reuters +40   FOTO
Ciprina Tătărușanu // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 27 octombrie 2020 11:18 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 11:48

Ciprian Tătărușanu a fost criticat dur și de presa peninsulară chiar la debutul pentru AC Milan după ce a gafat la golul lui Dzeko, în egalul cu Roma, 3-3. Și din cauza lui, Milan a pierdut primele puncte în acest sezon de Serie A.

Neșansa lui Gigio Donnarumma, care s-a infectat cu coronavirus și trebuie să stea zece zile în carantină, i-a dat ocazia lui Tătărușanu să debuteze la Milan într-un meci important. Acasă, cu AS Roma, în etapa a 5-a din Serie A. Un prim meci ratat pentru portarul naționalei. Și din cauza lui, rossonerii nu au reușit să continue traseul fără greșeală. Egal, după patru victorii consecutive.

O mare greșeală și alte momente de nesiguranță

Goalkeeperul a gafat chiar din start. Eroare care l-a făcut să-și piardă siguranța.

  • La 1-0, a ieșit pe sub centrare la un corner și Dzeko a înscris din spatele lui: 1-1.
  • La 2-1, a respins în față mingea șutată de Mhitarian și imediat s-a dictat penalty la duelul Bennacer - Pedro: 2-2.
  • La 3-2, era din nou poziționat greșit la o lovitură de colț, Kumbulla marcând: 3-3.

Cele câteva parade de efect nu i-au salvat prestația. În minte rămâne gafa din primul sfert de oră.

„A resimțit lunga perioadă de inactivitate"

„Să vorbești de emoțiile debutului ar fi nepotrivit pentru un portar de 34 de ani. Acea ieșire în gol a fost chiar urâtă. Habar n-avea ce face", l-a criticat Gazzetta dello Sport. „A greșit chiar de la început, resimțind lunga perioadă de inactivitate. Nu jucase niciun meci din februarie", a scris Corriere, care l-a lăudat totuși pentru „o intervenție extraordinară în fața lui Pellegrini. Sportmediaset a observat „lipsa de siguranță a românului. Eroarea de la golul lui Dzeko a distrus debutul oficial". Cel mai dur a fost Corriere della Sera: „Precedenta sa partidă fusese Nice - Lyon 2-1, pe 2 februarie. A apărut rugina la Tătărușanu. A ieșit după fluturi".

VIDEO Rezumatul meciului Milan - Roma 3-3

Revine pe bancă?

Potrivit Gazzettei, antrenorul Pioli va analiza situația portarilor și nu ar fi exclus ca Tătărușanu să fie trecut din nou pe bancă. Ar putea fi titularizat Antonio Donnarumma, fratele lui Gigio. Următorul meci e chiar joi, tot pe "San Siro", cu Sparta Praga în Europa League. 

Notele primite de Tătărușanu: 

  • 5 în Gazzetta dello Sport
  • 5 în Corriere dello Sport
  • 5 în Sportmediaset
  • 4,5 în Corriere della Sera
  • 4,5 în Il Tempo

Greșelile fac parte din fotbal. Tătărușanu a ratat mingea. E un portar puternic. A fost la debut, poate că și asta a avut un impact
- Stefano Pioli, antrenor Milan

Arbitru la zid! 

„Centralul" Piero Giacomelli a fost aspru criticat de presa italiană, care are un singur cuvânt pentru el:  „Dezastruos". A greșit la ambele penaltyuri. La primul, făcut cadou Romei, Pedro a fost cel care l-a faultat pe Bennacer. Faultul în atac s-a transformat în 11 metri. Apoi, în compensație, i-a oferit o lovitură de pedeapsă și Milanului, la contactul ușor în careu între Mancini și Çalhanoğlu.

VIDEO  Mirel Rădoi: „Tătărușanu are șanse mai mari să apere la AC Milan decât avea la Lyon”

Citește mai multe știri din Serie A: 

„Mamma mia, ce dezastru!” » Fanii lui Milan și-au pus mâinile-n cap după debutul lui Tătărușanu. Ce a spus antrenorul „diavolilor”

Supertransferul pregătit de AC Milan » „Diavolii” curtează un star de la PSG!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
aius
aius  •  27 Octombrie 2020, 15:29

Nu va mai chinuiti, ca baiatul a zis ca,oricum ,nu-l intereseaza comentariile suporterilor Romaniei !Un neobrazat !

dvd1
dvd1  •  27 Octombrie 2020, 14:44

asta nu are ce cauta acolo. Nici la Comuna Recea nu ar fi bun. Afara cu el imediat. Mai bine joaca fara portar. Ar fi acelasi rezultat. Si da, am vazut tot meciul. E absolut penibil. Oricum nu va mai apara niciodata pe acolo

1177177172317584
Christian Ciuca  •  27 Octombrie 2020, 14:07
Postat de rumunek pe 27 Octombrie 2020, 13:18

Da’ tu ai văzut meciul? Sau vorbești din 3 fraze scoase din 7 ziare de un practicant la jurnalism? Și cine ar trebui să apere, după tine? Unul care se antrenează la Lyon și Milan, sau unul care nu a jucat la Genoa și are un comportament de mare șmecher înnavionul naționalei? Sau ăla care s-a retras în Turcia? Poate Pufi de la Cluj? Poate îl naturalizăm pe Pigliacelli de la Craiova? Concret, zi cine ar trebui să apere.

cine sa-i ia locu? portaru U21 la Nationala de tineret, Aioani de la Targoviste, e un fenomen pustiu, uitati-va la ultimu sau meci alaltaieri, a avut 5 interventii fenomenale.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close