INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Final de drum pentru Tătărușanu la Milan! Anunțul făcut de italieni

Cirpian Tătărușanu
Cirpian Tătărușanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 10:17 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 13:28

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a ajuns iar rezervă la AC Milan, după ce francezul Mike Maignan (26) și-a revenit după o accidentare. Acest lucru îl afectează pe român, care este decis să plece de la „diavoli”.

Odată cu revenirea lui Maignan, șansele ca Tătărușanu să mai apere poarta Milanului sunt infime, astfel că portarul român se gândește la plecare.

Potrivit notiziemilan, Tătărușanu și-ar dori să părăsească San Siro la sfârșitul sezonului, pentru a mai prinde un contract la un club unde să fie titular. Deoarece se apropie de sfârșitul carierei, fostul internațional speră să evolueze cât mai mult până se retrage.

Cu Milan, Tătărușanu mai are contract până în 2023, după ce vara trecută a fost cumpărat de italieni pentru suma de 1.000.000 de euro de la Lyon.

600.000 de euroeste cota de piață a lui Ciprian Tătărușanu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ciprian Tătărușanu, evoluții oscilante la Milan

Ciprian Tătărușanu a fost titular în ultimele 9 meciuri jucate de AC Milan, 6 în Serie A și 3 în Liga Campionilor. Portarul român a încasat 9 goluri și a avut două momente definitorii.

  • a apărat un penalty în derby-ul cu Inter, încheiat la egalitate, scor 1-1
  • a greșit flagrant la un gol în eșecul cu Fiorentina, scor 3-4

VIDEO Ciprian Tătărușanu, erou în Milan - Inter

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi o vrea pe Barcelona adversar în Europa League: „E unul dintre visurile mele”

„Azi nu accept!” » Jurgen Klopp, mesaj pentru jurnaliști: „Ușa e acolo”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  12 Decembrie 2021, 07:58
Postat de vasileroaita pe 11 Decembrie 2021, 13:09

Tatarusanu STIA ca Milan l-a luat ca rezerva a francezului.

bati campii! maignan a venit sezonul asta, mult dupa tatarusanu! era luat ca rezerva lui Donnaruma, a acceptat probabil pentru ca stia ca milan nu il vor putea tine pe smadonnaruma! pe francez l-au luat ca s-au convins de valoarea lui tatarusinea!

talpaiadului
talpaiadului  •  11 Decembrie 2021, 18:45
Postat de therealreddog33 pe 11 Decembrie 2021, 17:49

Da. Dar trebuie sa recunoști ca portari ca Stekkelenburg la Ajax, Frey la Fiorentina, Alisson la Roma au fost/sunt portari foarte mari. Nu era Lobby slab cât ei foarte buni sau au costat mulți bani, trebuiau sa joace. Și eu cred ca Lobby ar fi putut mai mult, a fost totuși un portar mare pt România, mult peste ce avem acum

Da, de acord cu tot ce ai spus tu. Insa sper ca esti si tu de acord ca Lobont s-a complacut atatia ani in umbra acelor portari de mare valoare, multumindu-se sa incaseze un salariu bun din postura de rezerva. Da, Lobont ar fi putut mult mai mult, dar nu l-a fortat nimeni sa-si petreaca in acel mod anii de varf ai carierei sportive, a fost decizia lui.

therealreddog33
therealreddog33  •  11 Decembrie 2021, 17:49
Postat de talpaiadului pe 11 Decembrie 2021, 16:15

Statistica ta e frumoasa, dar trebuie nuantata putin pentru a prezenta corect situatia. Lobont a aparat la Ajax de 49 de ori in 5 ani, la Roma de 22 de ori in 9 ani, iar la Fiorentina de 17 ori intr-un an. Eu il respect pe Lobont care a fost un portar roman valoros, doar ca nu s-a impus la nici o echipa din afara Romaniei, el fiind mai mult rezerva si titular in meciuri de cupa sau cand era titularul indisponibil.

Da. Dar trebuie sa recunoști ca portari ca Stekkelenburg la Ajax, Frey la Fiorentina, Alisson la Roma au fost/sunt portari foarte mari. Nu era Lobby slab cât ei foarte buni sau au costat mulți bani, trebuiau sa joace. Și eu cred ca Lobby ar fi putut mai mult, a fost totuși un portar mare pt România, mult peste ce avem acum

Vezi toate comentariile (21)
Comentează