INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LYON

FOTO Tătărușanu, primul interviu la Lyon: „Bine că nu jucam pe vremea lui Juninho. Toată lumea știa talentul lui la lovituri libere”

Ciprian Tătărușanu +4   FOTO
Ciprian Tătărușanu

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2019 14:11

Ciprian Tătărușanu (33 de ani) a semnat pe 3 sezoane cu Lyon și nu se teme de duelul cu Anthony Lopes pentru tricoul cu numărul 1: „Caut întotdeauna concurența”.

La 33 de ani, Ciprian Tătărușanu a semnat probabil ultimul contract al carierei. Trei la Olympique Lyon. Un club puternic, dar portarul „tricolorilor” va avea un duel de foc cu titularul Anthony Lopes. Nu-i este teamă însă.

„Ca toți fotbaliștii, am venit aici pentru a juca. Întotdeauna caut concurența”, a declarat el la primul interviu pentru site-ul clubului francez, adăugând: „Voiam neapărat să rămân în Franța. Iubesc și țara, și campionatul”.

Nu a uitat că „am evoluat de trei ori pe Groupama Stadium și am făcut meciuri bune. I-am apărat și un penalty lui Nabil Fekir”.

Admite că a discutat deja cu noul director sportiv, brazilianul Juninho Pernambucano, unul dintre cei mai mari jucători din istoria lui OL. Și glumește: „Îl cunosc. Bine că nu jucam pe vremea lui. Toată lumea știa talentul lui la lovituri libere”. 

1.200.000 €este salariul anual net al lui Ciprian Tătărușanu la Lyon, cel mai mare al carierei

„Niciodată nu-mi pierd concentrarea în timpul unui meci, chiar dacă am o intervenție foarte bună sau dacă greșesc. Știu cum să rămân calm”

„Lyon are aceeași ambiție ca mine. Vrem să câștigăm pentru a juca în cupele europene. Alegerea a fost simplă”

„Îl cunosc pe Coupet ca fotbalist, a fost cel mai mare portar din istoria lui Lyon. Vom vedea cum vor fi primele antrenamente cu el”Ciprian Tătărușanu, portar Lyon

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close