INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Ce s-a întâmplat cu taximetristul revoltat care i-a returnat portofelul lui Neuer: „Acum e eroul meu!”

Manuel Neuer / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Manuel Neuer / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2022 17:49 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 18:59

Telenovela ce l-a avut în prim-plan zilele trecute pe Manuel Neuer a avut un final fericit până la urmă. După ce goalkeeper-ul lui Bayern Munchen l-a recompensat pe cel care-i restituise portofelul uitat în taxi doar cu un tricou, șoferul respectiv a avut parte de o uriașă surpriză.

După ce a citit evenimentele și relatarea taximetristului în presă, Lothar Matthaus, fostul mare jucător al lui Bayern și al naționalei Germaniei, a decis să ia legătura cu acesta și să-i cumpere tricoul primit de la Neuer cu 1.000 de euro. Jurnaliștii nemți scriu că legendarul mijlocaș va scoate tricoul la licitație, banii urmând să fie donați în scopuri caritabile.

Dezamăgit de Neuer, taximetristul l-a complimentat pe Lothar Matthaus: „E eroul meu”

„Știu din propria experiență cum e să-ți pierzi portofelul. Problema e cu efortul pe care trebuie să-l depui după. Angajamentul lui Hazir este unul remarcabil”, a comentat marele Lothar Matthaus, potrivit publicației Blick

„Mi-a plăcut Lothar ca jucător, dar acum e eroul meu”, a reacționat taximetristul Hazir

Manuel Neuer, luat la rost de taximetristul care i-a returnat portofelul

Taximetristul munchenez Hazir S. a avut o experiență neplăcută cu portarul lui Bayern, Manuel Neuer. Internaționalul german și-a uitat portofelul în mașina lui și, ca să i-l returneze, șoferul a făcut curse în valoare de 400 de euro. 

Nu l-a găsit acasă, i l-a lăsat în cele din urmă impresarului, iar două săptămâni mai târziu a primit un pachet ce conținea noul tricou, cu autograf, al goalkeeperului. 

Neuer, recompensa asta e o jignire!”, a comentat, dezamăgit, Hazir, care spera să-și recupereze măcar banii pe carburant. Neuer câștigă 9 milioane de euro net anual la Bayern, iar în portofel avea buletinul, mai multe carduri și 600 de euro cash.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Nebunie în Italia! Transferul care a bătut recordul lui Cristiano Ronaldo în 24 de ore: „Am rămas fără cifre și litere”

Barcelona l-a enervat pe Tuchel: „I-am spus și lui: nu-l las să plece!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
elgabri
elgabri  •  23 Iulie 2022, 21:06

De foarte multe ori oamenii saraci sunt mai generosi decat cei pe care i dau banii afara din casa !!

thechampions27
thechampions27  •  23 Iulie 2022, 20:43

*** este taximetristul ala. face cel putin 2 mii de euro lunar si se milogeste la o mie de euro. incredibil. intelegeam daca era vorba de 10 mii de euro,dar nu o mie de euro.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rav410wrc
rav410wrc  •  23 Iulie 2022, 19:31

Dar, va mira caracterul de *** al lui Neuer ?!? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează