INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

Țeapă chinezească » 16,75 milioane pentru un gol marcat!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 02 martie 2018 10:49

Guangzhou Evergrande s-a păcălit cu Jackson Martinez, căruia i-a rupt contractul. A cheltuit 67 de milioane de euro cu transferul și salariul său, iar vârful columbian a dat în doi ani 4 goluri în 16 meciuri.

A fost adus în China ca un mare star, dar după doi ani l-au aruncat ca pe un rebut. Guangzhou Evergrande s-a înșelat groaznic cu Jackson Martinez, columbianul transferat de la FC Porto, în februarie 2016, cu 42 de milioane de euro.

Mai mult accidentat, atacantul a dezamăgit crunt și campioana chineză i-a reziliat acordul.

Atletico s-a păcălit prima

Mai avea un an, dar i-au dat papucii după ce i-au plătit și 25 de milioane E salariu în acești doi ani. Martinez a reușit doar 4 goluri în 16 jocuri.

Echipa pregătită de Fabio Cannavaro a cheltuit 16,75 de milioane în medie pentru o reușită a columbianului. 4,2 milioane E/partidă în care l-a folosit! Știa bine Atletico de ce l-a vândut: Jackson marcase de 3 ori în 22 de meciuri la madrileni. Măcar a scos profit 5 milioane E din vânzărea lui! 

1.066 de minute a jucat Jackson Martinez la Guangzou Evergrande în doi ani. La Porto avea 92 de goluri în 136 de meciuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează