INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Tensiune în vestiarul Realului » ”Mourinho are probleme cu toţi jucătorii”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 ianuarie 2013 19:09

Situaţia în vestiarul Realului nu este deloc roz. După problemele cauzate de titularizarea lui Casillas, Mourinho se ceartă şi cu Ronaldo. Un jucător madrilen confirmă conflictul dintre tehnicianul portughez şi Cristiano Ronaldo.

Fundaşul Raul Albiol, a recunoscut existenţă unui schimb de replici dure între Mourinho şi Ronaldo, după meciul tur de la Valencia, din sferturile de finală ale Cupei Regelui. ”Ce s-a întâmplat nu va influenţa grupul. Jucătorii şi antrenorul pot avea opinii diferite. Acest lucru nu va afecta echipa sau relaţia dintre ei. Sunt doi cîştigători, sunt cei mai ambiţioşi şi vor să dea tot ce e mai bun.”, a comentat fundaşul, după cum informează cotidianul A Bola.

Fostul jucător al Realului, Michel Salgado, crede că problemele lui Mourinho nu le limitează la Ronaldo sau Casillas. ”Mourinho are probleme cu toţi jucătorii. El ar trebui să facă primul pas ca să fie bine pentru toată lumea şi asta înseamnă să pună punct disputelor”, a declarat Salgado pentru cotidianul rus Sport Express.

 

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
rsalexander
rsalexander  •  22 Ianuarie 2013, 11:16
Postat de whitecollar pe 21 Ianuarie 2013, 23:56

asta e o stire care a aparut acum cateva zile. dar gesepeu' era conectat la ripa si steluta, asa incat, au ratat stirea la vremea ei. in fine, este foarte interesant cum dupa o victorie la scor la valencia si nu cu fc vaslui, in care realul a aratat ce poate cand nu e jenat de presa si de aiuritii de fani care nu s-au prins ca nu poti face o echipa ca barcelona in 2 ani, apar stiri de cancan. mourinho nu e mereu sub barcelona. vezi inter 2010 sau real 2012 si chiar porto 2004. mi se pare la fel de interesant cum numai suporterii barcelonei il vor plecat pe mou de la real... stati cu morcovu' infipt adanc, mai flacai?

Saracii, nu puteau juca FOTBAL din cauza presei.... BUAHAHHAHAHA PS: Chiar ma rog la dumnezeu sa stea idolu' vostru inca 5 ani de acum incolo. E asa de bun ca a reusit performanta de a ajunge la 18 puncte de marea rivala si la 9 de a 2 lor echipa din campionat, Atl. Madrid.. :)))))))))))))))))))))))))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Ianuarie 2013, 09:37

Nu inteleg de ce au fost sterse comentariile pro Mourinho si in schimb au fost lasate comentariile injurioase ale copilului nedorit cristianherrera si cele mai mult decat injurioase ale paranoicului narcisist Andystar ...

andystar
andystar  •  22 Ianuarie 2013, 01:25
Postat de sakazuke pe 21 Ianuarie 2013, 22:41

iar tu cel mai frustrat fan barca de pe acest site.......iar noua ta porecla va fi: mancatorul de rah...t oficial de pe gsp.

Tu esti gunoiul sef !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează