INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Tensiuni între Zidane și Dunga din cauza lui Marcelo » Selecționerul îl acuză pe tehnicianul francez: "Minte, avem dovezi!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2016 13:36

Marcelo e în centrul unei dispute aprinse între selecționerul Braziliei, Carlos Dunga, și antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane.

Marcelo s-a plâns că n-a fost convocat pentru meciurile cu Uruguay și Paraguay, deși era apt de joc. Federația Braziliană de Fotbal susține că jucătorul nu a fost chemat la lot de comun acord cu Real Madrid, pentru că era accidentat.

Zidane a susținut varianta fotbalistului său, iar Dunga s-a enervat și l-a atacat pe antrenorul francez.

"Nimeni de la naționala Braziliei nu a luat legătura cu Marcelo", a spus Zidane, declarație care l-a înfuriat pe Dunga, iar selecționerul Selecao a reacționat: "Poate că am multe defecte, dar știți că sunt, înainte de toate, sincer. După ce vom disputa cele două meciuri, doctorul Gilmar Grimaldi va arăta mesajele de pe Whatsapp și va demonstra că am spus adevărul".

Și medicul naționalei Braziliei a ținut să-l pună la punct pe antrenorul lui Real Madrid:

"Suntem prea ocupați acum ca să stăm să vorbim despre Zidane. La națională știm ce avem de făcut și suntem liniștiți. Înțelegem unele lucruri, dar asta nu înseamnă că acceptăm tot", a spus Grimaldi, conform as.com.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vasy86le
vasy86le  •  26 Martie 2016, 08:03

Marcelo, ce jucator, e o placere sa-l vezi jucand.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează