INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Tensiuni la Chelsea » Antonio Conte refuză prelungirea contractului din cauza unui jucător

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2017 11:35

Belgianul Romelu Lukaku era în capul listei antrenorului lui Chelsea, Antonio Conte, dar Manchester United s-a mișcat mai repede și-l transferă. Iar managerul italian e tentat acum să refuze prelungirea contractului, propusă de albaștri.

Acordul lui Manchester United cu Everton pentru Romelu Lukaku, intervenit joi, a avut efectul unui veritabil cutremur la Chelsea.

Internaționalul belgian în vârstă de 24 de ani era principala țintă a albaștrilor pentru întărirea atacului, după ce managerul Antonio Conte i-a spus lui Diego Costa să-și caute echipă.

Bye, bye Costa

Hispano-brazilianul și-a luat deja rămas bun de la coechipieri, semn că n-are absolut nicio intenție de a se prezenta luni, la debutul pregătirilor. Iar Chelsea trebuie să se reorienteze acum pe piața transferurilor pentru a achiziționa un vârf de top. Ziarele britanice l-au adus în discuție pe Morata, de la Real Madrid, însă marea problemă e încetineala cu care se mișcă responsabilii clubului.

Frâna Matici

În afara lui Lukaku, asupra căruia au fost discuții contradictorii la nivelul conducerii ("oare e bine să aducem un jucător care a mai fost aici și n-a convins?"), nu s-au făcut pașii doriți și așteptați de Conte nici în alte direcții.

Pistele Alexis Sanchez (Arsenal) și Alex Sandro (Juventus) au rămas neexplorate, discuțiile în privița lui James (Real, 70 milioane E) sunt într-un stadiu incipient, în timp ce transferul lui Bakayoko (Monaco) trenează din cauza lui Matici, care nu și-a găsit deocamdată echipă.

Ruptură?

Toate aceste eșecuri pe piața transferurilor afectează inclusiv relația cu managerul italian. Daily Mirror a aflat că Antonio Conte a făcut o criză de nervi aflând de plecarea lui Lukaku la United (85 de milioane de euro). Și n-ar fi exclus să refuze prelungirea cu 3 ani a contractului, propusă de club după câștigarea campionatului. 

1 transfer a perfectat Chelsea până acum. Rezerva de portar Caballero, de la Man. City. Gratis!

2019e anul în care-i expiră lui Conte contractul cu Chelsea, semnat vara trecută

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Iulie 2017, 12:14

nu e problema, se intoarce in italia la o echipa de cca 10 ori mai saraca si se bate la europa league. daca si lui Chelsea ii reprosezi ca nu baga bani in jucatori...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close