INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Tensiuni la Inter: Spalletti, amenințat cu Antonio Conte și Jose Mourinho! Ce i-a impus conducerea

Luciano Spalletti // FOTO: Guliver/GettyImages
Luciano Spalletti // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 12:31

Președintele lui Inter, Steven Zhang, i-a cerut antrenorului Luciano Spalletti un trofeu și locul 3 la finalul sezonului. Altfel, postul său va fi preluat de Antonio Conte sau de Jose Mourinho.

A fost ședință de criză la Inter, după 0-1 cu Torino în campionat. Președintele Steven Zhang și-a anulat plecarea în China și i-a convocat de urgență pe antrenorul Luciano Spalletti și pe ceilați conducători ai clubului.

Mesajul pentru tehnicianul de 59 de ani: "Vreau un trofeu și locul 3 în Serie A la finalul sezonului. Cum am spus și în discursul ținut la cina de Crăciun, a venit vremea să câștigăm din nou trofee".

În caz contrar, acesta va fi ultimul sezon al lui Spalletti pe banca nerazzurrilor, deși contractul său, înnoit în vară, expiră în 2021. Gazzetta dello Sport are și numele posibililor înlocuitori.

Favorit este Antonio Conte, liber de contract după despărțirea de Chelsea, vara trecută. Și ar mai fi Jose Mourinho, de asemenea fără job, antrenorul care i-a adus Interului ultimul titlu de campioană și ultima Ligă a Campionilor, în 2010, înainte de a pleca la Real Madrid. 

3 e locul pe care-l ocupă Inter în Serie A. E la 8 puncte de Napoli, poziția a doua, și la 19 de liderul Juventus

5eșecuri au suferit nerazzurrii în 21 de etape. Au a doua apărare din campionat (15 goluri primite), dar abia al 8-lea atac (31 goluri date) 

Tensiuni și cu Perisici

Inter are probleme și cu nemulțumiții din lot. Mijlocașul Ivan Perisici ține să plece, Arsenal e interesată, dar nu l-ar lua decât împrumut, ceea ce nu le convine nerazzurrilor. Ei mizau pe un transfer definitiv, ca să-l poată aduce apoi pe belgianul Yannick Carrasco, de la Dalian Yifang. Iar vânzarea lui Antonio Candreva, 31 de ani, stă să pice, în condițiile în care din China n-a sosit nicio propunere concretă. Inclusv Miranda, alt nemulțumit, ar putea fi nevoit să rămână, din lipsă de oferte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close