INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Tentativa de blat cu arbitrul dejucată în Brazilia

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 decembrie 2008 00:00

Lupta la vîrf din Brazilia scoate la iveală partea necurată a fotbalului. Iniţial delegat să conducă partida Goias-Sao Paulo, cea care va decide viitoarea campioană din Ţara Cafelei, arbitrul Wagner Tardelli a fost înlocuit după ce Federaţia (CBF) a primit o avertizare conform căreia rezultatul ar urma să fie influenţat de deciziile "fluieraşului" în favoarea celor din Sao Paulo, care mai au nevoie de doar o remiză pentru a cuceri al treilea titlu consecutiv. Gremio, principala contracandidată, e pe 2, la trei puncte distanţă.

"Vom alege pe altcineva, chiar dacă recunoaştem valoarea lui Tardelli, care în 20 de ani de carieră a demonstrat că este un arbitru corect şi a avut o conduită bună. Vom încerca să-i identificăm pe acei oameni care au încercat aranjarea acestei partide"
, a sunat comunicatul Federaţiei Braziliene de Fotbal.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  07 Decembrie 2008, 15:27

pe mine chiar m-au decorat, promovat, felicitat. hai la o cafea sa/ti spun cum a reusit scenariul, ca apoi blestemele sa/l scoata intii din viata politica, apoi faliment financiar, parasit si de finul sau, de ultimii pretini si apoi, adio fotbal, steaua si publicitate pt mos jiji.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează