INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Teoria conspiraţiei » După 0-1 cu Lazio, Inter a picat la -7 de lider şi se plînge de arbitraje

Integralist la Lazio, Ștefan Radu (stînga, în duel cu Gargano) a reușit a treia victorie în campionat de la revenirea în campionat
Integralist la Lazio, Ștefan Radu (stînga, în duel cu Gargano) a reușit a treia victorie în campionat de la revenirea în campionat

Articol de - Publicat luni, 17 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 16 decembrie 2012 22:07

Oprită într-o fază clară de gol şi fără un penalty ţipător pe ”Olimpico”, trupa lui Stramaccioni se consideră victima erorilor arbitrilor în ultima lună şi jumătate.

Inter a făcut criză de nervi după eşecul cu Lazio de sîmbătă seară, 0-1 pe "Olimpico". Juve a evadat la 7 puncte în frunte, iar antrenorul Stramaccioni pune tunurile pe arbitri, care au privat echipa de cel puţin o remiză. Dincolo de ghinionul celor două bare lovite în repriza secundă şi de execuţia lui Klose.

"Poate că nu sîntem mai puternici decît unele episoade defavorabile. Tagliavento flueiră fault la Biava, la un contraatac 3 contra 1, şi imediat luăm gol", s-a plîns cel mai longeviv tehnician nerazzurro după Mourinho. Pînă şi căpitanul Zanetti s-a revoltat: "Cînd apar multe faze controversate în atîtea meciuri, încep să cîntărească greu".

Strama nu a uitat nici de penaltyul refuzat în prelungiri: "A devenit sport naţional să n-acorzi 11 metri la Ranocchia? A fost ţinere prea ţipătoare de tricou a lui Ciani (captură), mai ales că există şi un asistent adiţional de poartă pus special să observe ceea se întîmplă în careu".

5 partide cu erori de arbitraj în ultima lună şi jumătate acuză Inter: cu Juventus (3-1), Atalanta (2-3), Cagliari (2-2), Napoli (2-1) şi Lazio (0-1). În favoarea ei s-a greşit în 3 meciuri

3 înfrîngeri la rînd în deplasare are Inter în campionat, 2-4 cu Atalanta, 0-1 cu Parma şi 0-1 cu Lazio

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează