INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ter Stegen, portarul Barcelonei, surprinde: „Mai bine discut cu soția despre arhitectură, decât să mă uit la fotbal. Nu știam numele jucătorilor”

Ter Stegen. foto: Guliver/Getty Images
Ter Stegen. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 29 martie 2020 17:26

Marc-Andre Ter Stegen (27 de ani), portarul german al Barcelonei, a dat un interviu neașteptat cotidianului spaniol El Pais: „Cu soția vorbesc despre arhitectură, nu despre fotbal”.

Aflat la izolare, cât timp fotbalul e oprit la Barcelona, în Spania și în întreaga Europă, germanul Marc-André ter Stegen a surprins într-un interviu pentru cotidianul spaniol El Pais, în care recunoaște că sportul nu îl mai interesează odată plecat de la club. 

„Nu prea mă uit la fotbal, doar când sunt partide foarte interesante sau dacă joacă vreun prieten”, a declarat portarul în vârstă de 27 de ani. 

Ter Stegen: „Prefer să discut cu soția despre arhitectură”

„Uneori, mi se spune numele unui jucător și eu habar nu am cine e. Am o memorie slabă. În Spania mi s-a întâmplat deseori, nu le știam numele adversarilor. Mi-am dat seama cine sunt văzându-i la ședințele video”.

Ter Stegen dezvăluie că „prefer să discut cu soția mea despre arhitectură, meseria ei. Nu prea abordez subiecte de fotbal sau sport”.

Are și Barcelona un Papură al ei :) 

Declarațiile lui Ter Stegen aduc aminte de unele afirmații făcute în urmă cu an de Corneliu Papură, antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova. 

Tehnicianul oltenilor mărturisea că nu urmărește meciurile din Champions League și că preferă snooker-ul. 

„Nu mai am putere să mai stau până la 10 jumătate seara când se joacă meciurile de UEFA Champions League, chiar nu mai am putere. Nu mă interesează CFR Cluj - Viitorul, vreau doar să mă odihnesc. Să scap de uzură. Nici nu cred că o să mă uit la meci. Joacă Judd Trump şi Ding Junhui, cred că o să mă uit la snooker”, spunea Papură în mai 2019.

VIDEO // Recomandări de cărți sportive: de la Maria Sharapova la povestea electrizantă a lui Liverpool

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Jose Luis Capon, legenda lui Atletico Madrid, a murit din cauza COVID-19

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
melcul_furios
melcul_furios  •  29 Martie 2020, 19:25

Omul are dreptate, el este portar, nu il intereseaza adversarii, analize tactice, etc, treaba lui este sa nu intre mingea in poarta. De ce ar trebui sa stie un portar cine e fundasul stanga de la echipa cu care joaca vineri si mai joaca peste 3 luni?

104652611180248
Gluguță Măciucă  •  29 Martie 2020, 18:44

*** ăsta e un dăncilă al fotbalului .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează