INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Terifiant » Ultrașii adverși l-au prins într-un bar și i-au făcut praf genunchiul operat! Va sta minimum 8 luni!

Marquinhos Calazans, în dreapta // Foto: Guliver/GettyImages
Marquinhos Calazans, în dreapta // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 10:10

Marquinhos Calazans, 21 de ani, atacantul lui Fluminense, a fost agresat de fanii lui Flamengo pe 2 ianuarie. Are acum ruptură a meniscului și a ligamentelor încrucișate la genunchiul drept.

Debut de an înfiorător pentru un tânăr atacant brazilian la Rio de Janeiro. Marcos Vinicius Silva Rocha Calazans, cunoscut drept Marquinhos Calazans, are 21 de ani și este atacantul lui Fluminense. În septembrie fusese operat la genunchiul drept, după o ruptură de ligamente încrucișate. Ar fi trebuit să revină în luna martie. Nu va putea.

Pe 2 ianuarie, Calazans era cu iubita într-un bar, când fanii marii rivale Flamengo l-au recunoscut. Și-a convins prietena să plece într-un night-club aflat în apropiere, dar doi ultrași i-au urmărit. I-au insultat partenera și, după ce jucătorul a reacționat, au sărit asupra lui. L-au prins, l-au fixat pe parchet și l-au lovit repetat în genunchiul drept, știind că era punctul nevralgic. I l-au făcut praf.

Doctorul lui Fluminense, Michael Simoni, a declarat că Marquinhos are și ligamentele, și meniscul grav afectate. După o nouă intervenție chirurgicală, acesta va sta minimum opt luni pe tușă. Se va întâlni cu agresorii la tribunal. 

24 de meciurijucase Marquinhos Calazans la Fluminense în 2017

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  04 Ianuarie 2018, 11:30

'Doctorul lui Flamengo, Michael Simoni, a declarat...' Deci nu numai ca i-au rupt piciorul, dar au mai si stat sa il consulte dupa aia:))) Omul nu juca la Flumi? ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează