INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DURUL CARITABIL

Terry i-a plătit operaţia unei bolnave de cancer

Articol de - Publicat sambata, 06 martie 2010 00:00

Căpitanul lui Chelsea încearcă să-şi amelioreze imaginea serios şifonată după scandalul sexual cu Bridge, în urma căruia şi-a pierdut banderola la "naţionala" Angliei. O face ajutând o persoană bolnavă din Brazilia. Terry a donat cîteva perechi de ghete pentru a fi scoase la licitaţie ca să achite operaţia unei femei bolnave de cancer.

 

Gabriela Braga, în vîrstă de 29 de ani, luptă din 2006 împotriva necruţătoarei boli. A făcut o primă intervenţie, dar tumoarea s-a refăcut şi a aflat că are nevoie de o nouă operaţie. Terry a aflat de caz de la maseurul lui Chelsea, care e vărul Gabrielei, şi a fost impresionat de povestea braziliencei. Primele ghete donate au fost cele cu care a jucat pe 7 februarie în meciul cîştigat cu 2-0 contra lui Arsenal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  06 Martie 2010, 18:21

doneaza si tu banii unui barbat nu unei femei, nu vezi ca in ultimul timp femeile vorbesc urit de barbati si niciodata nu am auzit ca o femeie sa ajute un barbat ele daca ajuta(ceea ce fac rar)ajuta tot o femeie nicidecum un barbat si oricum sunt mult mai multe ca noi asa ca una mai putin...

celebrul_anonim
celebrul_anonim  •  06 Martie 2010, 18:04

l-a facut doar din cauza circului in care se afla..

pifocu
pifocu  •  06 Martie 2010, 17:40

un gest frumos pacat ca este facut de circumstantele date

Vezi toate comentariile (4)
Comentează