INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Terry pleacă de la Chelsea cu două mari regrete » Cum a ratat cele mai importante momente din istoria echipei

Terry a ridicat trofeul UCL în 2012, dar nu a jucat în finală // FOTO: Guliver/GettyImages
Terry a ridicat trofeul UCL în 2012, dar nu a jucat în finală // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 11:06

Chelsea și John Terry au anunțat oficial că se vor despărți la finalul acestui sezon.

Astfel, fundașul de 36 de ani pleacă de la Chelsea cu regretul de a nu fi fost pe teren nici la triumful din Champions League, în 2012, nici la cel din Europa League, 2013.  

Nu mai puţin de 22 de ani sunt de când John Terry e în serviciul lui Chelsea. Timp în care a pus umărul la câştigarea a 14 trofee. Un palmares la care visează mulţi jucători, dar care putea fi şi mai fabulos dacă apărătorul în vârstă de 36 de ani, care şi-a anunţat plecarea de pe Stamford Bridge la vară, nu rata două finale europene.

În 2012, când albaştrii au câştigat la Munchen, împotriva lui Bayern, 1-1, 4-3 la penalty-uri, prima Ligă din istoria clubului, Terry a fost suspendat.

Iar un an mai târziu, la finala Europa League cu Benfica, 2-1, căpitanul lui Chelsea a lipsit de pe teren din cauza unei accidentări.

N-a absentat însă de la decernarea trofeelor. De fiecare dată şi-a luat echipamentul la el. Iar după fluierul final l-a îmbrăcat şi s-a alăturat coechipierilor, nerăbădător ca un copil să ridice cupele în faţa suporterilor. 

713 meciurişi 66 de goluri are Terry la Chelsea, pentru care joacă din 1995

16 trofeea câştigat fundaşul de 36 de ani cu Chelsea: 4 Premier League, 5 Cupa Angliei, 3 Cupa Ligii, 2 Supercupa Angliei, Liga şi Europa League

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
rares_vb
rares_vb  •  18 Aprilie 2017, 11:57

Fabulos nu are grad de comparație.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează