INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Tevez a fost arestat! » Starul lui Manchester City ar putea fi condamnat la închisoare

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 martie 2013 15:53

Carlos Tevez a fost arestat în Anglia, fiind suspectat că a condus în timp ce avea permisul suspendat. Argentinianul riscă să stea şase luni în spatele gratiilor!

Atacantul lui Manchester City a rămas fără carnet în ianuarie după ce a depăşit în repetate rînduri limita de viteză. Acesta a ignorat scrisorile de la poliţie, pentru că "pe ele scria că sînt trimise de la «Cheshire Constabulary». El nu înţelege prea bine engleza, ar fi înţeles că e ceva grav dacă ştia că vin din partea poliţiei", a explicat avocatul său.

Conform The Guardian, Tevez ar fi fost reţinut ieri, aflîndu-se la volanul unu Porsche Cayenne, după care a fost eliberat pe cauţiune. Acesta riscă o condamnare la 6 luni de închisoare şi o amendă de 5.000 de lire sterline.

Manchester City şi reprezentanţii argentinianului au refuzat să comenteze evenimentele.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
liviuandrei1986
liviuandrei1986  •  08 Martie 2013, 18:28

trebuie sa vina in Romania ca aici scapi si daca omori oameni si daca sechestrezi oameni si daca faci evaziune fiscala...poate asa aducem si noi jucatori de afara!!

alexandru_p
alexandru_p  •  08 Martie 2013, 17:53
Postat de lutescutudor pe 08 Martie 2013, 17:18

Tevez a uimit Anglia prin prostia lui. El nici acum nu intelege engleza. Cum poti sta 8 ani in anglia si sa nu inveti engleza. Dovada vie de ignoranta si prostie.

probabil daca inca juca la utd nu ai fi zis acelasi lucru. de dreptate ai dreptate, dar faptul ca esti suporter al lui united inseamna din start ca nu poti fi impartial :P

lutescutudor
lutescutudor  •  08 Martie 2013, 17:18

Tevez a uimit Anglia prin prostia lui. El nici acum nu intelege engleza. Cum poti sta 8 ani in anglia si sa nu inveti engleza. Dovada vie de ignoranta si prostie.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează