INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALEGERE

Tevez: "Cristiano Ronaldo nu are loc în echipa mea ideală"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2010 00:00

Carlos Tevez şi-a alcătuit echipa ideală în cadrul unui interviu acordat cotidianului englez "Daily Mail".

 

Într-o aşezare 4-3-3, atacantul argentinian l-a exclus pe fostul lui coleg, Cristiano Ronaldo. El a explicat: "Cel mai bun atacant central din lume este Wayne Rooney, iar Lionel Messi nu are rival pe postul său. Ultimul loc din ofensivă mi-l rezerv mie. Cristiano? Nu putem fi chiar toţi în aceeaşi echipă".

 

Tevez şi Ronaldo au fost colegi vreme de două sezoane la Manchester United. Portughezul a sosit în "Old Trafford" în 2003, iar sud-americanul în 2007. Ambii au părăsit clubul "diavolilor" în 2009: la final de contract, Carlos a ales Manchester City, iar Cristiano a fost vîndut la Real Madrid pentru suma record de 96 de milioane de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
 •  17 Aprilie 2010, 08:27

4-3-3 Casillas - D.Alves - Puyol - Pique - Evra Fabregas - Xavi - Essien Messi - Ibrahimovic - David Villa

 •  16 Aprilie 2010, 11:35

OMG ce echipe :))) Voi jucati prea mult Fifa, habar nu aveti ce inseamna o echipa excelenta in viata reala. Nu va dati seama cat de penibili sunteti ca faceti echipe fara inchizatori. Am vazut si pe unul care l-a pus pe Ribery fundas stanga :))) La ce fotbal arata Barcelona acum, cel mai bun 11 din lume ar fi Valdes - Alves, Puyol, Pique, Abidal - Toure, Xavi, Iniesta - Cristiano, Messi, Ibrahimovic.

 •  13 Aprilie 2010, 19:46

eu zic ca ''11'' ideal ar fi Casillas-Alves,Terry,Vidic,Evra-Messi,Fabregas,Ribery-Ronaldo,Rooney,Torres

Vezi toate comentariile (18)
Comentează