INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIILE FIFA 2016

The Best peste tot » Ronaldo și-a adăugat la colecție al 16-lea trofeu individual

Ronaldo și ultimul său premiu
Ronaldo și ultimul său premiu

Articol de - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 00:00

 În gala de la Zurich, portughezul i-a depășit încă o dată pe Messi și Griezmann.

2016 a fost anul Ronaldo. Niciun premiu nu i-a scăpat pe plan individual lui Cristiano, ce a cucerit 4 trofee anul trecut cu Real și "naționala" Portugaliei. După "Balonul de Aur", CR7 a primit aseară recunoașterea FIFA, în gala de la Zurich, boicotată de Barca. Devine primul laureat al "The Best"!

Al 16-lea trofeu individual, adăugat colecției fabuloase din muzeul de la Madeira, a fost adjudecat cu un avans net față de Messi și Griezmann. Așa au hotărât cei 21 de membri ai Comisiei FIFA și consilierul special Pele, analizând evoluțiile celor mai buni 23 de jucători între 20 noiembrie 2015 și 22 noiembrie 2016.

Între cei care au ales finaliștii sunt foști mari fotbaliști, Rummenigge, Weah, Chilavert, Karembeu și Albertini, antrenori (Bilardo, Maturana), dar și două personalități din afara gazonului, Prințul Abdullah al Malaieziei și Florentino Perez, chiar șeful lui Ronaldo de la Real.

Antrenorul anului e Claudio Ranieri, campionul Angliei cu Leicester, iar cea mai bună antrenoare, germanca Silvia Neid. Malaiezianul Mohd Faiz Subri a luat "Premiul Pușkaș", cel mai frumos gol, pentru fair-play fiind distinsă Atletico Nacional, ce a cedat Copa Sudamericana lui Chapecoense.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
10206056252507072
Gherhard Robert  •  10 Ianuarie 2017, 14:39

Ronaldo e fotbalist..messi e un fel de zeu...diferenta e prea mare intre ei....si in viata sportiva si in cea privata..orice sportiv xare a facut putin sport la viata lui isi da seama imediat ...bine ca ronaldo are 90 la suta pusti cocalari care il sustin asta este altceva...messi e ceva..unic..

iulian1952
iulian1952  •  10 Ianuarie 2017, 11:12

ÎNCĂ O POMANĂ PENTRU RONALDO . MAFIA EUROPEANĂ L-A MAI ALIMENTAT ÎNCĂ ODATĂ CU UN TROFEU NEMERITAT . MESSI ESTE NET SUPERIOR LUI RONALDO .

ray51
ray51  •  10 Ianuarie 2017, 10:22

Felicitari pentru premiu. Nu ma dau insa peste cap realizarile lui de anul trecut. Marele lui ghinion este ca e contemporan cu Messi. Leon e mult mai bun decat Ronaldo. Si veti vedea ca si cariera lui Mesi va fi a la longue, in timp ce Ronaldo se va retrage din viata fotbalistica.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează