CAMPIONATE  ·  PREMIER LEAGUE

Theo Walcott dezvăluie: "Îmi pierdusem dragostea pentru fotbal!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de — Sambata, 22 Septembrie 2018

Theo Walcott, renăscut la Everton după o ultimă perioadă dificilă la Arsenal: ”Acum, mi-am regăsit zâmbetul când joc. Ador din nou fotbalul”.

În ianuarie 2006, când a fost transferat de Arsenal de la Southampton pentru 10,5 milioane de euro, Theo Walcott nu împlinise nici 17 ani. A jucat 12 ani la ”tunari”, devenind unul dintre favoriții fanilor, dar internaționalul englez nu a fost niciodată titular indiscutabil pe ”Emirates” cu Wenger manager. Ceea ce l-a apăsat mult. Mai ales în ultimele luni petrecute la Londra.

”Nu vreau să mint. La un moment dat, îmi pierdusem dragostea pentru fotbal”, a declarat atacantul în vârstă de 29 de ani. ”Eram bun, dar nu aveam șansa de a juca. Să marchez peste o sută de goluri la Arsenal a fost o mare reușită pentru mine, însă era dificil să nu pot rămâne în echipă. Câteodată inclus, câteodată exclus. La Arsenal, nu-mi mai puteam regăsi entuziasmul”.

Transferat la Everton iarna trecută, Walcott a renăscut. ”Am descoperit cel mai bun loc pentru mine. Acum, zâmbesc când joc. Ador din nou fotbalul”. 

108 goluri a marcat Theo Walcott în 12 ani la Arsenal (397 de meciuri)

5goluri are Walcott în 18 partide de Premier la Everton (două reușite în acest sezon)

47de selecții a strâns atacantul de 29 de ani la naționala Angliei (8 goluri)

Vezi și: Luka Modric, 8 luni de închisoare și 408.291 euro amendă în Spania! » Starul croat riscă detenție și în țara natalăAdelina Pestrițu și-a scos nunta la vânzare, dar nu i-a cumpărat-o nici o televiziune. Am aflat și motivul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:30 Tenis, ATP

Turneul din Hamburg

Digi 2, Telekom 3
14:00 Tenis, WTA

Turneul din Jurmala

Digi 2
14:05 Ciclism

Turul Franței

Eurosport
16:40 Scrimă

CM: Budapesta

Eurosport 2
17:00 Tenis, WTA

Turneul din Palermo

Digi 3
Program TV complet

Liga 1