INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Theo Walcott dezvăluie: "Îmi pierdusem dragostea pentru fotbal!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 11:20

Theo Walcott, renăscut la Everton după o ultimă perioadă dificilă la Arsenal: ”Acum, mi-am regăsit zâmbetul când joc. Ador din nou fotbalul”.

În ianuarie 2006, când a fost transferat de Arsenal de la Southampton pentru 10,5 milioane de euro, Theo Walcott nu împlinise nici 17 ani. A jucat 12 ani la ”tunari”, devenind unul dintre favoriții fanilor, dar internaționalul englez nu a fost niciodată titular indiscutabil pe ”Emirates” cu Wenger manager. Ceea ce l-a apăsat mult. Mai ales în ultimele luni petrecute la Londra.

”Nu vreau să mint. La un moment dat, îmi pierdusem dragostea pentru fotbal”, a declarat atacantul în vârstă de 29 de ani. ”Eram bun, dar nu aveam șansa de a juca. Să marchez peste o sută de goluri la Arsenal a fost o mare reușită pentru mine, însă era dificil să nu pot rămâne în echipă. Câteodată inclus, câteodată exclus. La Arsenal, nu-mi mai puteam regăsi entuziasmul”.

Transferat la Everton iarna trecută, Walcott a renăscut. ”Am descoperit cel mai bun loc pentru mine. Acum, zâmbesc când joc. Ador din nou fotbalul”. 

108 goluri a marcat Theo Walcott în 12 ani la Arsenal (397 de meciuri)

5goluri are Walcott în 18 partide de Premier la Everton (două reușite în acest sezon)

47de selecții a strâns atacantul de 29 de ani la naționala Angliei (8 goluri)

Vezi și: Luka Modric, 8 luni de închisoare și 408.291 euro amendă în Spania! » Starul croat riscă detenție și în țara natală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează