CAMPIONATE  ·  BRAZILIA

Thiago Silva e revoltat că Dunga l-a făcut căpitan pe Neymar: "Mi-au furat banderola!"

Și la antrenamente, Thiago Silva par să se evite și să abordeze subiecul delicat
Și la antrenamente, Thiago Silva par să se evite și să abordeze subiecul delicat

Articol de - Publicat marti, 18 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 noiembrie 2014 22:26

Stoperul lui PSG a răbufnit înaintea amicalului din Austria, fiind deranjat că selecţionerul nu i-a dat explicaţii: ”Şi Neymar tace. Mă doare că n-a vrut să vorbim”.

Deşi cîştigă pe bandă rulantă de la întoarcerea lui Dunga pe bancă, nu este totul lapte şi miere la Selecao. Motivul de discordie a ajuns banderola de căpitan, pe care noul selecţioner i-a dat-o lui Neymar. Alegerea l-a revoltat pe vechiul posesor, Thiago Silva.

"Sînt trist şi nervos. Mă doare că am pierdut ceva ce-mi aparţinea. Mă simt jefuit", s-a plîns stoperul, în cantonamentul din Austria.

Thiago Silva ştie că plăteşte pentru rateul "naţionalei de la CM 2014, dovadă că Dunga l-a ţinut rezervă contra Turciei, preferîndu-l pe Miranda. "Pierd teren în ierarhia fundaşilor şi nu-mi place".Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (1)
flokiv  •  18 Noiembrie 2014, 10:37

Tradu-mi fraza te rog "Și la antrenamente, Thiago Silva par să se evite și să abordeze subiecul delicat".Nivelul tau de exprimare e superior alui meu!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1