INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

Thierry Henry, favorit să preia o echipă importantă din Europa!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 18 august 2018 11:36

Thierry Henry, 41 de ani, cel mai bun marcator din istoria naționalei Franței, și-ar putea începe cariera de antrenor principal în Ligue 1, fostul asistent al Belgiei fiind favorit să-i succeadă suspendatului Poyet pe banca lui Bordeaux.

Bordeaux l-a suspendat pe Gus Poyet după declarațiile critice la adresa conducerii făcute de uruguayan, iar acum caută urgent un antrenor. L'Equipe a dezvăluit lista candidaților pentru banca lui Girondins, cu Thierry Henry favorit!

După ce negocierile cu Aston Villa, din divizia secundă engleză au eșuat, Titi are ocazia să-și înceapă cariera de principal în Ligue 1. Practic fost secund al naționalei Belgiei, cu care a terminat pe locul 3 la ultimul CM, cel mai bun marcator din istoria Les Bleus va părăsi luni, și oficial, stafful lui Roberto Martinez.
Îi are rivali pe Blanc și Klinsmann

Henry ar fi al doilea nume mare al unui campion mondial pe care Bordeaux îl vizează, după Zidane în 2014. Fostul superatacant are însă rivali importanți, germanul Jurgen Klinsmann, 53 de ani, fără echipă din 2016, Laurent Blanc, 52 de ani, și el liber după aventura PSG și cu amintiri plăcute lăsate la Bordeaux, unde a și debutat ca tehnician (2008-2010), și Remy Garde, 52 de ani, aflat în prezent la Montreal Impact, în MLS. 

51 de goluri a reușit Thierry Henry în 123 de meciuri pentru selecționata Franței, cu care a luat titlul mondial în 1998, european în 2000 și Cupa Confederațiilor în 2003

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează