INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Doar 6 jucători mai sunt de partea lui Tuchel la Bayern

Thomas Tuchel și Lothar Matthaus, legendarul jucător german devenit analist sportiv Foto: Guliver/GettyImages
Thomas Tuchel și Lothar Matthaus, legendarul jucător german devenit analist sportiv Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2024 18:24 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 19:54

Tabloidul Bild dezvăluie că antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, mai are doar șase jucători care-l susțin. Majoritatea, în frunte cu Joshua Kimmich, îl vor plecat.

Duminică, la finele meciului pierdut la Bochum (2-3), șefii lui Bayern și-au declarat susținerea pentru Thomas Tuchel. Directorul executiv Jan Christian Dreesen a ținut să precizeze că nu se pune problema demiterii tehnicianului german. 

CNN dezvăluie ce a scris Simona Halep în plângerea împotriva firmei Quantum Nutrition » „Și-a pierdut pofta de viață”
PROCES
CNN dezvăluie ce a scris Simona Halep în plângerea împotriva firmei Quantum Nutrition » „Și-a pierdut pofta de viață”

Șefii lui Bayern Munchen iau distanță de Thomas Tuchel

Între timp, însă, situația pare să se fi schimbat considerabil! Întrebat de un suporter dacă-l dau afară sau continuă cu Tuchel, același Dreesen i-a răspuns: „Vom vedea”.

Pe lista posibililor înlocuitori, Zinedine Zidane, cu care munchenezii ar fi intrat deja în contact, Hansi Flick, Jose Mourinho și, mai nou, Antonio Conte.

Care sunt jucătorii care-l mai susțin pe Thomas Tuchel

La rându-i, tabloidul Bild dezvăluie că, în lot, Tuchel mai are doar 6 jucători printre susținători. Este vorba, în primul rând, despre căpitanul Manuel Neuer, pe care el l-a susținut în perioada convalescenței, după fractura de tibie și peroneu suferită în decembrie, și Raphael Guerreiro, cu care a lucrat și la Dortmund.

De asemenea, mai sunt Jamal Musiala, devenit titular incontestabil în mandatul lui Tuchel, Leroy Sane, pe care Tuchel l-a protejat cât a putut de mult, în ciuda unor evoluții modeste, în ultimul timp, Harry Kane și Eric Dier.

În perioada negocierilor cu Tottenham, pentru transferul său la Bayern, Kane a ținut legătura exclusiv cu Thomas Tuchel. Acesta l-a vizitat și acasă, la Londra, pentru a pune la punct toate detaliile contractului.

Iar Dier îi datorează tehnicianului german ieșirea din umbră. Ajunsese rezervă la Spurs, după sosirea lui Ange Postecoglou, și Tuchel i-a dat o nouă șansă la campioana Germaniei.

Grupul contestatarilor este condus de trio-ul Joshua Kimmich - Thomas Muller - Leon Goretzka

Bild i-a nominalizat și pe cei mai aprigi contestatari ai antrenorului. În capul listei se află tricoul Joshua Kimmich - Thomas Muller - Leon Goretzka, urmat de Matthijs de Ligt, Mathys Tel și Serge Gnabry.

Pe Kimmich l-a umilit în vară, când a cerut transferul unui nou „închizător”, postul pe care joacă el, Thomas Muller a devenit rezervă de lux în mandatul său, iar Goretzka, De Ligt, Tel și Gnabry au stagnat considerabil în acest sezon și își văd viitorul la campioana Germaniei în pericol.

VIDEO. Rodion Cămătaru despre transferurile lui 2024 pentru fotbaliștii români: "Drăgușin mai bine mergea la Bayern"

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează