INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - BAYERN 3-0

Ce a vrut să spună? Thomas Tuchel, declarație incredibilă după umilința trăită cu Manchester City: „A fost distractiv!”

Thomas Tuchel / Sursă foto: Guliver/Getty Images +9   FOTO
Thomas Tuchel / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 08:00 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 08:17

Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern Munchen, a oferit o declarație stranie la scurt timp după înfrângerea drastică suferită de echipa sa în fața lui Manchester City, 0-3, în turul „sfertului” din UCL. 

City a zdrobit-o pe Bayern și e la un pas de semifinale, iar Guardiola s-a răzbunat pe Tuchel, după finala Ligii pierdută în 2021 în fața germanului, care a cucerit trofeul atunci cu Chelsea. Neamțul de pe banca bavarezilor a surprins după meciul de marți seara, afirmând că „a fost distractiv să-și vadă jucătorii la lucru”, dar și că „s-a îndrăgostit de ei”.

Mereu inventivi » Banner-ul introdus în stadion de ultrașii lui Bayern Munchen: „Afară!”
MANCHESTER CITY - BAYERN MUNCHEN 3-0
Mereu inventivi » Banner-ul introdus în stadion de ultrașii lui Bayern Munchen: „Afară!”

Thomas Tuchel, după umilința trăită de Bayern cu Manchester City: „A fost distractiv!”

„Rezultatul este nedrept pentru noi. Pot spune că m-am îndrăgostit puțin de jucătorii lui Bayern azi, așa de bine au evoluat. Chiar dacă sună ciudat, a fost distractiv să îi văd la lucru. 

Nu sunt deloc de acord cu ce arată tabela, am fost pedepsiți în momente în care eram echipa mai bună. A fost brutal, performanța noastră în teren a fost excelentă până la 2-0. Timp de 70 de minute, am văzut o echipă Bayern excelentă”, a declarat managerul neamț, conform metro.co.uk.  

Matthijs de Ligt: „E un rahat ce s-a întâmplat!”

Fundașul central al bavarezilor și-a făcut autocritica după meciul în care a fost neputincios în fața forcing-ului brutal al lui Manchester City:

Scorul de 3-0 pentru City doare, desigur. Ei au avut și șanse să facă 4-0 sau 5-0, le-am oferit gratuit șanse de a marca. La 1-0 am echilibrat mult jocul și simțeam că puteam face mai mult. Am și ratat o ocazie foarte mare. 

Este păcat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, că le-am oferit pe tavă ocazii. E o rușine și un rahat ce s-a întâmplat. Am jucat împotriva unui adversar bun, dar am avut șansele noastre și puteam să rămânem în meci.

- Matthijs de Ligt, fundaș Bayern Munchen

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini ale duelului Manchester City - Bayern Munchen 3-0

Manchester City - Bayern Munchen/ foto: Imago Images
Manchester City - Bayern Munchen/ foto: Imago Images
Manchester City - Bayern Munchen/ foto: Imago Images
Manchester City - Bayern Munchen/ foto: Imago Images
Manchester City - Bayern Munchen/ foto: Imago Images
+5 FOTO

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

FOTO Mereu inventivi » Banner-ul introdus în stadion de ultrașii lui Bayern Munchen: „Afară!”

Pep Guardiola exultă, după demonstrația lui Manchester City cu Bayern: „Unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am antrenat în viața mea! E special”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
PastaCorectoare
PastaCorectoare  •  12 Aprilie 2023, 11:00
Postat de enigmaticul pe 12 Aprilie 2023, 09:47

Da bre, struțule, ați fost mai ”buni” decât City!! Voi ați rămas cu faptul că ați fost mai buni, iar ei cu scorul de neprezentare. Mai ai și tupeu din ăsta prostesc. Au făcut nemții o schimbare de antrenor care nu justifică nimic, doar așa de dragul schimbării. Ați fi voi nemți, dar un 3-0 nu-l mai întoarceți, în retur, adică să câștigați la o diferență de patru goluri.

Tu cui te adresezi, ma? =))))))))))) Te-au luat halucinațiile de i te adresezi direct lu Tuchel și întregii echipe? =)))))))) învață să îți spui o opinie, nu te mai certa cu televizorul, ca nu te aud aia din cutia colorata

rajner
rajner  •  12 Aprilie 2023, 10:41

Titularizarea lui Gnabry (in vizibil regres de forma) in detrimentul lui Thomas Muller a fost o prima eroare, apoi inlocuit tarziu, desi inexistent pe durata intregului meci. Hopa Mecanicu’ a jucat pentru City, nici macar n-a fost schimbat. A fost in evidenta dificultate la orice contact cu adversarul. Tatuchel are o saptamana la dispozitie pentru a pregati returul, sa vedem invatamintele trase din greselile comise aseara. Cine l-o fi promovat pe Salihamidzidc ca director sportiv? N-are tangenta cu meseria, mai este si "tare in clanta", ca orice musulman care se respecta.

dinamo100
dinamo100  •  12 Aprilie 2023, 10:33

Scorul parca intr-adevar nu reflecta echilibrul din teren. Acest echilibru s-a frant in ultimul sfert de ora.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează