INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA GERMANIEI

REZUMAT VIDEO Thomas Tuchel nu-l iartă pe gafeurul din ultimul minut la Bayern - Freiburg 1-2: „N-ai voie să faci așa ceva!”

Thomas Tuchel nu l-a iertat pe Jamal Musiala, foto: Guliver/gettyimages
Thomas Tuchel nu l-a iertat pe Jamal Musiala, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2023 09:40 / Actualizat miercuri, 05 aprilie 2023 10:00

Noul antrenor al lui Bayern, Thomas Tuchel, nu l-a iertat pe Jamal Musiala, care a decis „sfertul” din Cupă al lui Bayern cu Freiburg (1-2) provocând un penalty în ultimul minut de joc.

Schimbarea antrenorului n-a rezolvat toate problemele lui Bayern. Marți, în „sferturile" Cupei, cu Freiburg (1-2), campioana a „adormit" din nou în final, ca în derby-ul cu Borussia Dortmund (4-2).

Zidane pune o condiție-șoc ca să semneze cu PSG: „El trebuie să plece”
PSG
Zidane pune o condiție-șoc ca să semneze cu PSG: „El trebuie să plece”

Leroy Sane a aruncat cu o sticlă de apă în tribune după Bayern - Freiburg 1-2

De data aceasta, golul încasat dintr-un penalty provocat de Jamal Musiala s-a dovedit decisiv, iar eliminarea din competiție a inflamat din nou atmosfera. Imediat după fluierul final, mijlocașul Leroy Sane a dat cu mănușile de pământ, pentru ca apoi să arunce o sticlă cu apă în tribune.

Coechipierul Joshua Kimmich a avut și el un acces de furie, iar Musiala a refuzat să dea mâna cu antrenorul învingătorilor, Christian Streich, care încerca să-l consoleze.

Pentru hențul în urma căruia s-a acordat penalty-ul, vinovatul a fost criticat de antrenorul Thomas Tuchel în fața camerelor de luat vederi. "În fotbalul de astăzi nu mai poți să te aperi așa, cu mâinile ridicate, în careu, la un șut spre poarta ta. N-ai voie să faci așa ceva! Îți asumi un mare risc", a comentat, foarte frustrat, Tuchel.

Thomas Tuchel, nervos: „E prea mult!"

Succesorul lui Julian Nagelsmann pe bancă nu i-a iertat nici pe apărători: „Am pierdut două dueluri la cap în suprafața de pedeapsă, în ultimul minut! Trebuie să-ți folosești corpul în asemenea situații, să fii mai stabil, să fii mai dur. Două dueluri la cap, o primă minge, a doua minge, a treia minge - asta e prea mult în suprafața de pedeapsă, în ultimul minut!".

Fundașul Mathij de Ligt era chiar în spatele lui Musiala la momentul care a decis practic eliminarea lui Bayern: „Când s-a întâmplat, m-am gândit imediat: ăsta este un penalty. Dacă intri cu mâna așa, este întotdeauna penalty. E păcat că părăsim competiția. Bayern trebuie să joace mereu pentru toate trofeele. Acum nu mai avem ce face, eventual să ne luăm revanșa în campionat. Ne întâlnim din nou cu Freiburg".

0 victoriiavea Freiburg în fața lui Bayern la Munchen, în toate competițiile. Marți seară a spart gheața

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

FOTO Încăierare generală după Juventus - Inter, în semifinalele Cupei Italiei! 3 cartonașe roșii și rezultat stabilit în ultima secundă

VIDEO Surpriză în Cupa Regelui » Dominată copios, s-a calificat în finală pentru a DOUA oară în istorie!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dakesis
dakesis  •  05 Aprilie 2023, 14:29

masinaria bayern stricata este e veste buna pentru fotbalul german.

akysan
akysan  •  05 Aprilie 2023, 11:55

Traiesc o mare bucurie de fiecare data cand vad ca se oftica frustratii astia de la Bayern. Pai ba, cand tu joci sa dai cu terenul in cap si in amicale, se vede cat de mic esti cu adevarat. Marile vedete Sane si Kimmich au accese de furie, atunci sa joace mai bine. Daca era 3-0 in momentul ala, putea sa dea sa mama penalty-ului nu mai conta. Se pare ca se gripeaza si masinaria Bayern, sper ca City sa ii traga pe dreapta din UCL si Dortmund sa mai profite de pasii gresiti din Bundesliga.

luciann
luciann  •  05 Aprilie 2023, 11:22
Postat de enigmaticul pe 05 Aprilie 2023, 10:56

Nu știu de ce nemții au schimbat antrenorul? L-au adus pe struțul ăsta care, în niciun caz nu este mai bun ca fostul Nagelsmann(alias nagâtul).

A castigat o CL printre altele, cum nu-i mai bun!? Nagelsmann n-a demonstrat nimic pana acum...in afara de parada modei...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează