INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Tiki-taka Seleção » Motivul pentru care brazilienii s-au grăbit să-l demită pe Menezes: Vine Guardiola!

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 24 noiembrie 2012 13:02

Pep Guardiola ar putea deveni selecţionerul Braziliei în cîteva ore. Demiterea lui Mano Menezes a dat naştere la zvonuri în privinţa succesorului acestuia.

S-au vehiculat 3 nume: Scolari, Ramalho şi Tite, dar azi toţi cred că e posibilă instalarea lui Pep Guardiola pe banca Braziliei. După cum informează presa braziliană, fostul antrenor al Barcelonei ar putea semna în orele următoare!

O persoană din anturajul catalanului a dezvăluit că Pep a spus: "selecţionata Braziliei este singura echipă pe care aş antrena-o şi mîine". Acesta a spus că dacă Pep va ajunge selecţionerul Braziliei, Neymar şi colegii săi vor fi campioni mondiali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
sasquatchro
sasquatchro  •  25 Noiembrie 2012, 08:23

Doamne-fereste pentru adversari sa vina Pep antrenor, ca spulbera tot. La ce talente native sunt in nationala Braziliei, daca vine unu' care ii poate disciplina, matura tot. Desi Spania mi-e tare simpatica, de cand e construita pe scheletul FCB, n-ar avea nici o sansa. Poate Argentina, desi ma indoiesc... In fine, e doar o opinie de moment, nu ma dau specialist.

gabynho08
gabynho08  •  24 Noiembrie 2012, 22:43
Postat de flo_ax pe 24 Noiembrie 2012, 21:18

Guardiola e antrenor de club, nu selectioner. E o diferenta uriasa, cel de club lucreaza in fiecare zi, in timp ce selectionerul mai mult sta prin tribune si birouri, antrenand cateva zile pe an doar... Dar poate Guardiola vrea o schimbare, sa stea mai mult cu familia, iar un post de selectioner i-ar permite asta... plus ca Brazilia e calificata automat la cupa mondiala... Pentru el e o oportunitate interesanta, nu trebuie sa munceasca prea mult, se duce direct la turneu, chiar si Mourinho a vrut ceva de genul asta

daca n-a fost niciodata selectioner al vreunei echipe,si in afara de barca si barca B nu a antreant in alta parte,de unde sti tu ca el nu e facut pt a fi selectioner,sau ca ar lua titlul mondial fara prea multa munca ?

gabynho08
gabynho08  •  24 Noiembrie 2012, 22:41
Postat de valentino22 pe 24 Noiembrie 2012, 17:18

Esti un penibil...Brazilia nu are nici o sansa... Echipa aia e varza... Neymar si Ganzo ala sunt varza...au jucat contra Barcelonei anul trecut...au luat 4...ba 4 si nu au avut nici macar o ocazie clara...si la Barcelona a jucat in poarta Valdez care e praf la randul lui... Imagineaza-ti cand Neymar si oricene va mai fi in atacul Braziliei vor intalni Spania...vor avea 0 suturi pe poarta...sa nu vorbim daca joaca cu Germania...ii mananca nemtii cu fulgi cu tot... Mentionai Portugalia...aia nici de grupe nu trec...vai mama lor cu ce fotbal joaca...Ronaldo nu o sa-i poata duce in carca... Iar Argentina...astia vor trebui sa dea mai multe goluri decat incaseaza...ca in aparare sunt varza..

pretenas,asta e doar cuvantu' tau contra cuvantului meu,vei vedea pe teren,valdes o fi el praf cum zici tu,aveam aceeasi parere pana in ultimele 2 sezoane,cand a salvat barcelona de multe ori,bine nu salvat barcelona ca nu aveau cum sa ia bataie in unele meciuri,dar a salvat goluri,cat despre argentina,multi au zis-o ca au o aparare mai buna ca a Braziliei,te pricepi la fotbal cum se pricep si aia cu logo-ul lu' dinamo,cfr sau craiova in dreapta numelui,care sar cu comentarii la unele articole.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează