INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Vedeta echipei pleacă la noul club și nu mai joacă în fazele finale ale Ligii Campionilor

Timo Werner pleacă de la RB Leipzig // FOTO: Guliver/GettyImages +9   FOTO
Timo Werner pleacă de la RB Leipzig // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 16 iunie 2020 11:42 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 15:34

Timo Werner, golgeterul lui RB Leipzig a decis să plece la Chelsea imediat ce se încheie sezonul în Bundesliga, pe 27 iunie. El se lipsește astfel de restul partidelor din Liga Campionilor, programate în august.

Pe 27 iunie, când se încheie campionatul în Germania, atacantul în vârstă de 24 de ani a decis s-o lase baltă pe RB Leipzig pentru a se transfera la Chelsea. Ceea ce înseamnă că în august, când UEFA a programat finalul acestui sezon de Liga Campionilor, el nu va mai îmbrăca tricoul est-germanilor. O pierdere mare pentru RB, în condițiile în care el este golgeterul echipei, cu 25 de reușite în Bundesliga, ba a marcat 4 goluri în 8 apariții din actuala ediție a competiției!

Plecarea lui Werner este posibilă întrucât el are o clauză care-i permite să se transfere pe 30 iunie, contra sumei de 53 de milioane de euro. Bani pe care Chelsea i-a achitat. Internaționalul german și-a motivat decizia prin aceea că vrea să intre cât mai repede în programul de pregătire al londonezilor. Totuși, pe Frank Lampard nu-l va putea ajuta în Ligă, la returul cu Bayern (0-3 în tur). Motivul? UEFA dorește ca formațiile aflate încă în competiție s-o încheie cu loturile pe care le-au folosit în 2019-2020, iar el reprezintă o achiziție pentru 2020-2021. 

31 de goluriși 13 assist-uri a dat Werner în acest sezon pentru RB Leipzig, în toate competițiile (42 de meciuri)

Bayern, eforturi pentru Coutinho

Bayern ar dori să conteze pe serviciile lui Philippe Coutinho și-n finalul acestei ediții a Ligii, numai că jucătorului îi expiră împrumutul de la Barcelona pe 30 iunie. Soluția? Trebuie să obțină acordul brazilianului, pe care a decis să nu-l cumpere definitiv!, și al catalanilor.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri din fotbalul european: 

Scandal sexual cu două minore de 15 ani la fosta adversară a CFR-ului!

Final 8 Europa League, în patru orașe din Germania » Ultimul act va fi pe arena lui Schalke

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close