INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Toja a intrat în grevă! Jucătorii lui Aris protestează pentru neplata salariilor

Foto: parapolitika.gr
Foto: parapolitika.gr

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 martie 2012 15:42

Juan Carlos Toja şi ceilalţi jucători ai echipei Aris Salonic au intrat, începând de luni, în grevă pentru 48 de ore. Clubului elen informează că aceştia protestează pentru neplata salariilor.

Conform Mediafax, fotbaliştii au refuzat să participe la antrenamentul de luni, după ce clubul, care se confruntă cu dificultăţi financiare, nu le-a plătit salariile.

După o întâlnire cu diriguitorii clubului, jucătorii au anunţat că vor rămâne în grevă până miercuri. Purtătorul de cuvânt al clubului, Giannis Kontis, a declarat, la postul de radio Aris FM, că gruparea din Salonic încearcă să rezolve problemele, dar a precizat că jucătorii trebuie să dea dovadă de înţelegere.

Aris Salonic este neînvinsă în ultimele nouă meciuri şi ocupă locul şapte în clasament, cu 33 de puncte după 23 de meciuri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
losfer
losfer  •  06 Martie 2012, 19:37

Cine e Toja?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează