INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Dezvăluire teribilă din vestiarul lui Liverpool » Și-a „rupt” intenționat colegul: „A avut nevoie de cârje! Zero remușcări, am fost mândru”

Tom Brewitt (primul jucător de la stânga la dreapta)
Tom Brewitt (primul jucător de la stânga la dreapta)

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 09:17 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 10:30

Tom Brewitt (23 de ani), fost jucător la echipa a doua lui Liverpool, a fost invitat la Football Journeys Podcast și a vorbit despre perioada petrecută în tricoul „cormoranilor”.

Brewitt a recunoscut că a accidentat intenționat un coechipier la antrenamente pentru a putea juca pentru echipa mare a lui Liverpool. Acum 5 ani, când Jurgen Klopp avea 3 fundași indisponibili (Mamadou Sakho, Kolo Toure și Martin Skrtel), Brewitt a decis să își facă loc cu forța la prima echipă și a decis să își elimine rivalul la antrenamente. Dan Cleary, colegul său de la echipa secundă, stătea între el și un loc în primul „11” al lui Jurgen Klopp.

Știam că alegerea va fi între mine și Dan - atunci am decis să-l scot din joc și am încercat să-l lovesc la antrenamente. Am căutat mereu să fiu în preajma lui și să intru tare, dar nu așa de tare ca să-l rănesc grav. Cam cu o săptămână înainte de meciul în care trebuia să fim chemați la echipa mare, jucam 7 contra 7 și el a întins piciorul la o minge. L-am așteptat și apoi l-am lovit rău, nici nu m-am uitat la minge! A fost o intrare urâtă, dar nu am avut remușcări, chiar am fost mândru de asta.

Mai mult, după ce l-am lovit, el a reacționat violent și a fost pedepsit pe bună dreptate! A stat apoi două săptămâni în cârje și astfel a fost misiune îndeplinită, deși nu am vrut să o pățească așa de rău. Lumea mă poate judeca pentru ceea ce am făcut, dar eram disperat să joc pentru prima echipă a lui Liverpool.
Tom Brewitt, fost jucător al echpei secunde a lui Liverpool

Chiar dacă misiunea fusese îndeplinită, Brewitt nu a mai apucat să debuteze pentru prima echipă, fiind și el victima unei accidentări: „Cu 4 zile înainte de meciul lui Liverpool, am jucat cu Morecambe și am sărit să resping cu o lovitură de cap. În cădere m-am lovit la ochi, era minutul 30. Doctorul mi-a zis că pot continua să joc și am rămas pe teren până la pauză, dar când am ajuns la vestiar nu mai vedeam nimic. A trebuit să stau 10 zile pe bară, așa era protocolul în cazul unei comoții”.

Brewitt a plecat de la Liverpool în 2017 și n-a reușit să stea mai mult de un sezon la o echipă. A trecut pe rând pe la Middlesbrough, AFC Fylde și Morecambe, fiind liber de contract în acest moment.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Tottenham se întărește în defensivă! Echipa lui Jose Mourinho a reușit să semneze un contract pe cinci sezoane cu un fundaș galez

VIDEO Reghecampf și Panduru, umiliți de Isăilă în Emirate! Gol absolut senzațional marcat de un argentinian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează