CAMPIONATE  ·  ANGLIA

Dezvăluire teribilă din vestiarul lui Liverpool » Și-a „rupt” intenționat colegul: „A avut nevoie de cârje! Zero remușcări, am fost mândru”

Tom Brewitt (primul jucător de la stânga la dreapta)
Tom Brewitt (primul jucător de la stânga la dreapta)

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 09:17 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 10:30

Tom Brewitt (23 de ani), fost jucător la echipa a doua lui Liverpool, a fost invitat la Football Journeys Podcast și a vorbit despre perioada petrecută în tricoul „cormoranilor”.

Brewitt a recunoscut că a accidentat intenționat un coechipier la antrenamente pentru a putea juca pentru echipa mare a lui Liverpool. Acum 5 ani, când Jurgen Klopp avea 3 fundași indisponibili (Mamadou Sakho, Kolo Toure și Martin Skrtel), Brewitt a decis să își facă loc cu forța la prima echipă și a decis să își elimine rivalul la antrenamente. Dan Cleary, colegul său de la echipa secundă, stătea între el și un loc în primul „11” al lui Jurgen Klopp.

Știam că alegerea va fi între mine și Dan - atunci am decis să-l scot din joc și am încercat să-l lovesc la antrenamente. Am căutat mereu să fiu în preajma lui și să intru tare, dar nu așa de tare ca să-l rănesc grav. Cam cu o săptămână înainte de meciul în care trebuia să fim chemați la echipa mare, jucam 7 contra 7 și el a întins piciorul la o minge. L-am așteptat și apoi l-am lovit rău, nici nu m-am uitat la minge! A fost o intrare urâtă, dar nu am avut remușcări, chiar am fost mândru de asta.

Mai mult, după ce l-am lovit, el a reacționat violent și a fost pedepsit pe bună dreptate! A stat apoi două săptămâni în cârje și astfel a fost misiune îndeplinită, deși nu am vrut să o pățească așa de rău. Lumea mă poate judeca pentru ceea ce am făcut, dar eram disperat să joc pentru prima echipă a lui Liverpool.
Tom Brewitt, fost jucător al echpei secunde a lui Liverpool

Chiar dacă misiunea fusese îndeplinită, Brewitt nu a mai apucat să debuteze pentru prima echipă, fiind și el victima unei accidentări: „Cu 4 zile înainte de meciul lui Liverpool, am jucat cu Morecambe și am sărit să resping cu o lovitură de cap. În cădere m-am lovit la ochi, era minutul 30. Doctorul mi-a zis că pot continua să joc și am rămas pe teren până la pauză, dar când am ajuns la vestiar nu mai vedeam nimic. A trebuit să stau 10 zile pe bară, așa era protocolul în cazul unei comoții”.

Brewitt a plecat de la Liverpool în 2017 și n-a reușit să stea mai mult de un sezon la o echipă. A trecut pe rând pe la Middlesbrough, AFC Fylde și Morecambe, fiind liber de contract în acest moment.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:Răzbunarea interlopilor, cum l-au pedepsit cei din Clanul Sportivilor pe Mary Armăsaru. A fost una dintre cele mai sălbatice agresiuni
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA
Turneul din Ostrava
Digi 2
15:00 Baschet M
Athletic Constanța - CSM Miercurea Ciuc
Digi 3
19:45 Fotbal, Europa League
ȚSKA Sofia - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Fotbal, Europa League
Young Boys - Roma
Digi 2, Telekom 2
19:45 Fotbal, Europa League
Standard Liege - Rangers
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
19:45 Fotbal, Europa League
Rapid Viena - Arsenal
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League
Celtic - Milan
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, Europa League
Tottenham - LASK Linz
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League
Ludogoreț - Antwerp
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet
Liga 1