INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Toni Kroos, atacat dur de fostul său președinte de club » Răspuns caustic

Toni Kroos // foto: Guliver/gettyimages
Toni Kroos // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2021 17:25 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 17:42

Uli Hoeness (69 de ani), fostul președinte de la Bayern Munchen, în prezent vicepreședinte al consiliului de supraveghere, a criticat stilul de joc al lui Toni Kroos (31).

Toni Kroos, care și-a anunțat retragerea din naționala Germaniei după eliminarea Die Mannschaft de la EURO, a fost criticat de către Uli Hoeness, cel care i-a fost președinte într-o bună parte din perioada pe care a petrecut-o la Bayern Munchen.

„Îmi place Toni Kroos, a avut evoluții de clasă mondială în trecut, a fost foarte bun la Bayern. Doar că felul lui de a juca este complet terminat, nu se mai potrivește cu fotbalul de astăzi”, a transmis Uli, declarația sa fiind rapid receptată de fotbalist.

Toni Kroos, răspuns caustic pentru Uli Hoeness 

Kroos i-a răspuns pe Twitter, cu o ironie subtilă: „Uli Hoeness are o mare experiență fotbalistică, deși nu a fost suficientă pentru cei de la RTL. E puțin interesat de polemică și complet împăcat cu sine. La fel ca grădinarul lui (n.r. - Lothar Matthaus, care l-a criticat la rândul său pe Kroos)”.

Kroos face referire la colaborarea de scurtă durată al lui Hoeness cu postul RTL. Angajat ca analist pentru echipa națională, Hoeness a produs de multe ori controverse cu opiniile sale.

În plus, mijlocașul lui Real Madrid a distribuit pe contul personal de Twitter o postare de pe 24 iunie cu clasamentul jucătorilor care aveau cele mai multe pase în ultima treime la EURO. Kroos era primul, cu 66, la mare distanță de Daley Blind, cu 48.

Cumpărat de Bayern Munchen în 2006, pe când avea 16 ani, Kroos a petrecut 8 ani la clubul bavarez, înainte de a fi cumpărat de Real Madrid cu 25 de milioane de euro. Mijlocașul german a declarat că își dorește să își încheie cariera la clubul din capitala Spaniei.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Copiii lui Messi, show după succesul Argentinei din Copa America! Videoclip viral postat de soția fotbalistului

Nu tot Globul e cu ochii pe finala Euro: trei meciuri care se joacă de la aceeași oră!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează