INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Jucătorul lui Ladislau Boloni, 18 luni de închisoare după ce a tras cu arma spre agenții de securitate!

Tony Vairelles
Tony Vairelles

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2023 20:10 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 20:21

După o anchetă care a durat mai mult de un deceniu, Tony Vairelles (50 de ani) și-a văzut pedeapsa inițială (3 ani de închisoare fermă) redusă astăzi la 18 luni de către Curtea de Apel. A stat deja cinci luni după gratii, fiind acuzat că a atacat agenții de securitate ai unui club de noapte, trăgând cu pistolul spre ei.

Ladislau Boloni, 70 de ani, a antrenat în primele șase sezoane ale carierei la Nancy. Chiar de la început, în 1994, l-a avut printre cei mai buni jucători pe Tony Vairelles. Dar atacantul, 22 de ani atunci, s-a transferat la Lens în 1995, după o singură stagiune cu Loți pe bancă, ajungând ulterior la Lyon și cucerind două titluri de campion al Franței.

Scandalul care i-a ruinat viața lui Tony Vairelles

Primul jucător de etnie romă din naționala „cocoșilor galici" (8 selecții, un gol în perioada 1998-2000), Vairelles s-a retras în 2011. Scandalul ce a urmat în toamna acelui an i-a dat viața peste cap.

Pe 25 octombrie, el și trei dintre cei cinci frați ai lui, Giovan, Jimmy și Fabrice, au fost arestați și trimiși după gratii. Cu câteva zile înainte, după un conflict cu agenții de securitate ai unui club de noapte din Essey-les-Nancy, Giovan și Jimmy i-au chemat pe frații mai mari, Tony și Fabrice. Iar Tony ar fi scos pistolul și ar fi tras spre agenți. Aceasta a fost versiunea acuzării, însă fostul fotbalist și-a susținut mereu nevinovăția.

Tony Vairelles ar putea beneficia de clemență. Sentința e sub 2 ani de închisoare

Tony a fost eliberat pe cauțiune pe 27 martie 2012, dar ancheta a continuat. Stupefiant, cazul a fost soluționat de-abia în mai 2022, Vairelles fiind condamnat de tribunalul corecțional din Nancy la 5 ani de închisoare, dintre care doi cu suspendare.

Astăzi, Curtea de Apel din Nancy i-a redus pedeapsa la 18 luni de închisoare fermă. Ceea ce înseamnă că, la o sentință mai mică de doi ani, ar putea beneficia de clemență. Este posibil să nu mai ajungă deloc după gratii.

Fabrice Vairelles a primit aceeași condamnare, instanța dictând doar 6 luni de închisoare împotriva celorlalți doi frați, Giovan și Jimmy.

Scandal la București » Selecționerul Ucrainei acuză: „Ne-au ținut 5 ore închiși într-un hangar la aeroport, am ajuns la 1 dimineața la hotel. Inexplicabil”
EURO U21
Scandal la București » Selecționerul Ucrainei acuză: „Ne-au ținut 5 ore închiși într-un hangar la aeroport, am ajuns la 1 dimineața la hotel. Inexplicabil”
Lovitură pentru Real Madrid » O altă echipă ar fi oferit 200 de milioane de euro pentru Mbappe
OFERTĂ
Lovitură pentru Real Madrid » O altă echipă ar fi oferit 200 de milioane de euro pentru Mbappe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează