INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TORINO - JUVENTUS 0-1

VIDEO Torino - Juventus 0-1 // Campioana câștigă Derby della Molle și revine pe primul loc + Inter o urmează grație golurilor lui Lukaku

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 21:45

Juventus a învins-o pe Torino, scor 1-0, în etapa #11 din Serie A.

Singurul gol al meciului a fost înscris de fundașul olandez De Ligt, în minutul 70, dintr-un corner. A fost prima reușită a olandezului transferat în această vară de la Ajax Amsterdam. După această victorie, echipa antrenată de Maurizio Sarri a revenit pe primul loc al clasamentului, cu 29 de puncte acumulate după 11 runde.

De partea cealaltă, Torino se află în continuare la jumătatea clasamentului, poziția a 13-a, cu 11 puncte după tot atâtea runde disputate.

Inter, scoasă de golurile lui Lukaku

Transferul lui Lukaku în Serie A pare să fie o mutare foarte fericită pentru trupa lui Antonio Conte. Vârful belgian în vârstă de 26 de ani a fost decisiv în partida din deplasare cu Bologna. Lukaku a marcat în minutele '75 și '90+2 (nr. ultima dată din penalty), iar Inter s-a impus, 2-1, după ce mijlocașul Roberto Soriano deschisese scorul în minutul 59. Grație reușitelor lui Lukaku, Inter e pe locul 2 în Serie A, la un singur punct de marea rivală Juventus. 

REZUMAT VIDEO » Torino - Juventus 0-1

Rezumat VIDEO Bologna - Inter Milano 1-2

ECHIPELE DE START:

Torino (3-5-2): Sirigu - Bremer, Izzo, Lyanco - Aina, Rincon, Meite, Baselli, Ansaldi - Verdi, Belotti
Antrenor: Walter Mazzarri

Juventus (4-3-1-2): Szczesny - Cuadrado, Bonucci, De Ligt, De Sciglio - Pjanic, Matuidi, Bentancur - Bernardeschi - Ronaldo, Dybala
Antrenor: Maurizio Sarri

VEZI ȘI:

REAL MADRID - GALATASARAY // Fatih Terim a decis ce se întâmplă cu Florin Andone după revenirea lui Radamel Falcao

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează