INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Torres are mari şanse să plece de la Chelsea » Destinaţie surpriză pentru "El Niño"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 02 decembrie 2012 10:53

Zilele lui Fernando Torres la Chelsea implicit în Anglia par numărate. Roman Abramovici s-a resemnat cu gîndul că a irosit o sumă importantă de bani atunci cînd a decis să-l aducă pe acesta de la Liverpool.

Mai mult, miliardarul rus l-a adus şi pe Rafa Benitez cu speranţa că acesta îl cunoaşte foarte bine pe atacantul iberic, şi îl va ajuta pe acesta, însă nici fostul antrenor al lui Liverpool nu pare să reuşească să readucă pofta de gol a lui "El Niño".

Torres este acum urmărit de clubul rus Anji Mahacikala care intenţionează să ofere foarte mulţi bani pentru a-şi asigura serviciile spaniolului. Ruşii mai au un atu. Managerul acestora, Guus Hiddink, are o relaţie foarte bună cu Roman Abramovici, iar şansele ca aceştia să se înţeleagă sînt foarte mari.

Chiar şi aşa, surse din anturajul jucătorului spun că Torres este decis să facă orice pentru a-şi salva cariera la Chelsea: "Nimeni de la club nu l-a anunţat că va fi vîndut, el îşi dă seama că cei de la Chelsea nu sînt mulţumiţi de randamentul lui. Persoana cea mai afectată de lucrul ăsta este jucătorul", a declarat o sursă pentru mirror.co.uk.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
erectusraz
erectusraz  •  02 Decembrie 2012, 16:55

il vrei la steoaia? :)

kede
kede  •  02 Decembrie 2012, 14:06

il ia jiji si pe asta :)))

redgofcd
redgofcd  •  02 Decembrie 2012, 11:23

Guus Hiddink se retrage la finalul sezonului, nu are rost sa-l mai ia pe Torres.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close