INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Tottenham de acord cu suma record fixată de Lyon pentru starul francez Ndombele

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 14:48

Tottenham Hotspur este pe cale de a-și distruge recordul all-time plătit pentru transferul unui jucător, pentru a-l aduce în capitala Regatului Unit pe starul francez Ndombele (22 de ani), de la Lyon, pe o sumă nu mai mică de 62 milioane euro, sumă la care se pot adăuga încă 10 milioane bonusuri.

Mauricio Pochettino, managerul celor de la Spurs, a făcut din Ndombele ținta numărul 1 pentru perioada de transferuri din această vară, după ce în precedentele două nici un jucător nou nu a ajuns pe tărâmul londonez.

Acesta l-a forțat pe Daniel Levy, președintele consiliului de administrație, să îndepărteze orice obstacol care stă în fața transferului pentru a face posbilă aducerea acestuia în cel mai scurt timp.

Ndombele trebuie să accepte condițiile contractului, unul pe termen lung, dar acest lucru nu ar trebui să reprezinte o problemă, având în vedere dorința acestuia de a îmbrăca tricoul echipei londoneze.

Jucătorul în vârstă de 22 ani a efectuat deja un tur al bazei sportive celor de la Spurs și a rămas profund impresionat de ceea ce a văzut, fiind convins de către Pochettino că cel mai bun pas în cariera sa pe care a-l putea să-l facă este în Nordul Londrei.

Jean-Michel Aulas, directorul general celor de la Olympique Lyon, susține cu tărie faptul că valoarea lui Ndombele este de 75 milioane de euro, iar pentru ca transferul să se efectueze, Tottenham trebuie să achite până la ultimul cent.

Clubul londonez se vede nevoită să facă acest efort pentru a aduce un înlocuitor perfect pentru Mousa Dembele, un înlocuitor mult mai tânăr care îmbină perfect abilitățile de dribling și forță brută.

Recordul clubului Tottenham Hotspur plătit pentru un transfer, a fost stabilit în anul 2017 când a fost adus fundașul Davinson Sanchez de la Ajax pentru 46 milioane euro.

*știre de Sebastian Caba

VEZI ȘI:

VIDEO Brito și Filip Mrzljak la primul antrenament cu noii colegi de la Dinamo

EXCLUSIV VIDEO Sârbul Slavko Perovici face promisiuni dinamoviștilor: „Sunt «câine», pitbull, mușc din ei! Vreau să sărbătorim la finalul sezonului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  01 Iulie 2019, 16:22

FACE TOTI BANII....E FOARTE BUN FRANCEZUL!Vorba vine,francezul....ma rog!Valoarea insa-NU SE DISCUTA!

forza_viitorul
forza_viitorul  •  01 Iulie 2019, 15:29

De Morutan a zis Pochettino ceva? :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează