INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Tottenham și-a găsit manager » Cât trebuie să achite Spurs pentru succesorul lui Antonio Conte

Arne Slot, cu trofeul de campion al Olandei // Foto: Imago
Arne Slot, cu trofeul de campion al Olandei // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 19:27 / Actualizat marti, 23 mai 2023 12:49

Arne Slot (44 de ani), antrenorul care i-a adus titlul de campioană lui Feyenoord, ar fi ajuns la un acord cu clubul londonez, care are de plătit clauza de reziliere de șapte milioane de euro dacă vrea să-l angajeze pe el și pe secunzii săi.

Tottenham l-a găsit pe înlocuitorul lui Antonio Conte, după două luni de căutări, negocieri și refuzuri. Daily Mail anunță că Arne Slot va fi noul manager plin al echipei londoneze. 

Pe antrenorul de 44 de ani din Țările de Jos îl recomandă titlul de campioană cucerit în acest sezon de Feyenoord, după 6 ani de așteptare (2017). Clubul din Rotterdam nu ar vrea să-i dea drumul, însă The Spurs l-au convins să se transfere în Premier League.

Tottenham, negocieri cu Feyenoord pentru Arne Slot

Slot nu pleacă liber, având contract până în 2025 și clauză de reziliere 7 milioane de euro, la care se adaugă banii pe care Feyenoord îi va solicita și pentru cei doi secunzi luați de Slot în Anglia, Marino Pusic și Sipke Hulsoff. Negocierile dintre antrenor și clubul batav au fost destul de aprinse și la ele a fost convocat și agentul tehnicianului, Rafaela Pimenta.

În cursul discuțiilor, lui Slot i s-a oferit un salariu de aproape trei milioane de euro, unul dintre cele mai mari contracte din istoria clubului, însă antrenorul din Țările de Jos a refuzat. Problema este că respectiva clauză se activează abia în 2024 și Tottenham va trebui să trateze suma de transfer cu oficialii lui Feyenoord, după cum informează același Daily Mail.

Harry Kane scrie istorie în Premier League » Ce a reușit după golul marcat în poarta lui Crystal Palace
PREMIER LEAGUE
Harry Kane scrie istorie în Premier League » Ce a reușit după golul marcat în poarta lui Crystal Palace

Arne Slot, pe urmele lui Ten Hag

Proaspătul campion batav ar urma să preia formația ajunsă pe locul 8 în Premier League în vară, succedându-i „interimarului” Ryan Mason. 

„Plecarea mea poate fi bună și pentru club, dar dacă nu primesc o ofertă de vis mai bine rămân. E ceva natural în fotbal să discuți cu alte cluburi. Nu spun că deja am făcut-o, însă nu este deloc interzis”, declara recent Slot. 

Care ar deveni al doilea tehnician batav, după Erik ten Hag la Man. United, ce semnează cu un club important din Anglia.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Juventus, 11 puncte de penalizare?! Procurorul federal a micșorat sancțiunea dictată în ianuarie

Dezbatere în Premier League: e Manchester City una dintre cele mai mari echipe din istorie sau o mare trișoare? Cum s-a votat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Diaconu.
Diaconu.  •  23 Mai 2023, 12:27

Feyenoord a castigat ultimul titlul in 2017, acum 6 ani, cum ati ajuns voi la 18 ani nu-mi dau seama.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează