INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Tottenham l-a împrumutat la clubul său de suflet » În 2020 a câștigat UEFA Champions League

Ivan Perisic, împrumutat la Hajduk Split, sursa: Getty Images
Ivan Perisic, împrumutat la Hajduk Split, sursa: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 17:50 / Actualizat vineri, 19 ianuarie 2024 18:56

Tottenham l-a împrumutat pe Ivan Perisic (34 de ani) la Hajduk Split până la finalul acestui sezon.

Mijlocașul s-a accidentat grav la începutul acestui sezon, după ce a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și nu o mai putea ajuta pe Tottenham.

Impresarul lui Moldovan a făcut anunțul » Când pleacă portarul la Madrid să semneze cu Atletico
RAPID
Impresarul lui Moldovan a făcut anunțul » Când pleacă portarul la Madrid să semneze cu Atletico

Ivan Perisic revine la Hajduk Split, clubul de suflet din țara natală

Tottenham a anunțat pe site-ul oficial împrumutul jucătorului croat de 34 de ani la Hajduk: „Am ajuns la un acord cu Hajduk Split pentru împrumutul lui Ivan Perisic pentru restul sezonului. Jucătorul versatil de flanc stâng a jucat în primele şase meciuri ale sezonului, înregistrând două pase decisive, înainte de a suferi o accidentare gravă la ligamentul încrucişat anterior în septembrie.


După ce ni s-a alăturat în mai 2022, internaţionalul croat a evoluat în 50 de meciuri pentru club, marcând un gol şi oferind 14 pase decisive. Îi urăm lui Ivan toate cele bune pentru viitor”, precizează clubul englez.

Tottenham l-a transferat pe Ivan Perisic în 2022 de la Inter. Mijlocașul a câștigat UEFA Champions League cu Bayern Munchen în sezonul 2019-2020. Hajduk Split, Sochaux, Roeselare, Club Brugge, Borussia Dortmund, Wolfsburg, Inter, Bayern și Tottenham sunt echipele pentru care a evoluat Perisic de-a lungul carierei.

Venit în 2022 la Tottenham, după șase ani la Inter, Perisic a fost om de bază în primul sezon la Spurs, cu Antonio Conte manager, având 44 de partide în toate competițiile. În actuala stagiune, cu Ange Postecoglu pe bancă, a intrat meci de meci, însă numai spre final: în total, 98 de minute în 5 întâlniri de Premier League (plus 71 în Cupa Ligii).

Tottenham l-a împrumutat la clubul său de suflet » În 2020 a câștigat UEFA Champions League
Ivan Perisic a fost împrumutat de Tottenham la Hajduk Split, sursa: Twitter Tottenham

Ivan Perisic s-a accidentat singur la antrenament

La antrenament, s-a accidentat singur, fără a fi victima unui contact violent. Și leziunea a fost gravă. Perisic a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul drept și, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale, foarte probabil, va fi indisponibil tot restul stagiunii.

Contractul său pe White Hart Lane se încheie pe 30 iunie 2024. Deși s-a vehiculat că acesta ar putea fi sfârșitul carierei sale, Perisic va continua la Hajduk, liderul din campionatul Croației, cu 41 de puncte după 19 meciuri jucate.

Citește și alte știri:

Pancu, impresionat de „arma” Rapidului pentru 2024: „Fantastic fotbalist! Îl văd plecând într-o ligă mult mai puternică”

Compagno, dorit de un antrenor din Liga 1: „Mi-ar plăcea să vină aici, dacă acolo e în dizgrație”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează