INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Tottenham - Manchester United 1-1 » Roy Keane, reacție violentă după prestația lui David de Gea: „I-aș fi dat niște pumni la pauză!”

David de Gea încălzindu-se pentru meciul Tottenham - Manchester United 1-1 // Sursă foto: Getty +8   FOTO
David de Gea încălzindu-se pentru meciul Tottenham - Manchester United 1-1 // Sursă foto: Getty

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2020 09:48 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 11:29

Roy Keane (48 de ani), fostul căpitan al celor de la Manchester United, a avut o reacție dură la adresa lui David de Gea (29 de ani), după prestația ibericului din meciul cu Tottenham (1-1).

De criticile lui Keane nu a scăpat nici Harry Maguire (27 de ani), fundașul central pe care United a plătit 87 de milioane de euro în vara trecută. 

„Nu i-aș fi lăsat în autobuz după meci, ar fi trebuit să ia un taxi până la Manchester. Nu pot să cred că această echipă este United”, a spus Roy Keane, după care și-a început atacul la adresa lui De Gea. 

Tottenham - Manchester United 1-1 » Roy Keane a răbufnit: „L-aș fi lovit pe De Gea la pauză”

„Sunt șocat de golul pe care De Gea l-a primit! Am văzut mult fotbal de-a lungul anilor și să iei acel gol... Sunt foarte nervos! M-am săturat de acest portar! I-aș fi dat niște pumni la pauză! Nu am niciun dubiu în privința asta. 

Acea intervenție era una normală pentru un portar de nivel internațional. Nu am mai văzut niciodată un goalkeeper atât de supraevaluat. Sunt consternat!”, a spus Keane, în studio-ul Sky Sports.

Tottenham a remizat cu Manchester United, scor 1-1, în etapa cu numărul 30 din Premier League. Spurs a deschis scorul în minutul 27 prin Bergwijn, care a trecut foarte ușor de apărarea „diavolilor”. 

Atacantul olandez l-a învins pe De Gea, chiar dacă execuția sa nu a fost una grozavă. Bergwijn a șutat puternic, însă chiar pe direcția spaniolului, care nu a putut să respingă mingea în afara porții. Trupa lui Ole Gunnar Solskjaer a egalat în minutul 81, după golul înscris din penalty de Bruno Fernandes.

În acest moment, Manchester United este pe 5 în Premier League, cu 46 de puncte acumulate după 30 de etape, în timp ce Spurs ocupă poziția a 8-a (42 de puncte).

FOTO Cele mai interesante imagini din meciul Tottenham - Manchester United 1-1

+4 FOTO
Tottenham - Manchester United 1-1 » Roy Keane, reacție violentă după prestația lui David de Gea: „I-aș fi dat niște pumni la pauză!”

17 trofeea câștigat Roy Keane cu Manchester United

Keane a evoluat pentru Manchester United în perioada iulie 1993 - ianuarie 2006.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Leo Messi și-a pierdut cumpătul pe teren și a îmbrâncit un adversar

Real Madrid poate deveni lider în Spania

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
sergiu37
sergiu37  •  20 Iunie 2020, 12:25
Postat de iulihenry14 pe 20 Iunie 2020, 12:05

Declaratia lui Keane e de acum vreo 2 luni ma baieti. Ati mai facut un articol cu aceeasi declaratie. Amnezie? Sau lene?

E de ieri vezi clipul de pe ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iulihenry14
iulihenry14  •  20 Iunie 2020, 12:05

Declaratia lui Keane e de acum vreo 2 luni ma baieti. Ati mai facut un articol cu aceeasi declaratie. Amnezie? Sau lene?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 Iunie 2020, 12:05

Cum?! Lipsește cuvântul "derapaj" din titlu! Neatenților!:))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează