INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Tottenham se întărește în defensivă! Ce fundaș a semnat pe 5 ani cu formația lui Mourinho

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 08:34 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 11:03

Fundașul Joe Rodon (22 de ani) a semnat un contract pe cinci sezoane cu Tottenham, londonezii dorind neapărat să se întărească în defensivă.

Joe Rodon, fostul apărător al lui Swansea City, completează campania de transferuri din această vară, fiind al optulea transfer după fotbaliști precum Bale, Reguilon, Hojberg, Hart, Lo Celso, Doherty și Vinicius. Acesta a semnat un contract valabil pe cinci sezoane și a costat-o pe Tottenham aproximativ 12 de milioane de euro.

Rodon evoluează pentru Țara Galilor, unde a bifat deja șapte apariții. La noul său club, jucătorul are misiunea de a-l face uitat pe Jan Vertonghen, proaspăt plecat de la echipa antrenată de Jose Mourinho.

Vedetele lui Tottenham descoperă ce rating au la FIFA 21

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Alți doi fotbaliști de naționala de tineret au fost testați pozitiv cu COVID-19! Cluburile lor au confirmat

VIDEO Reghecampf și Panduru, umiliți de Isăilă în Emirate! Gol absolut senzațional marcat de un argentinian

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează