INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Tottenham ia cu asalt mercato » Postecoglou mai vrea un jucător de 30 de milioane

Ange Postecoglou/ foto Imago Images
Ange Postecoglou/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 17:56 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 19:16

După ce l-a transferat pe Radu Drăgușin cu 25 de milioane de euro și l-a luat împrumut pe Timo Werner, Tottenham mai vrea un jucător, pe Joao Gomes, mijlocașul lui Wolves.

Spurs e dispusă să achite 30 de milioane de lire pentru brazilianul de 22 de ani, potrivit Express. Wolves nu ia în calcul să îl vândă pe o sumă mai mică pe Joao Gomes.

Prima decizie a lui Radu Drăgușin după debutul la Tottenham » Ce a făcut la vestiar imediat după meciul cu Manchester United
TOTTENHAM
Prima decizie a lui Radu Drăgușin după debutul la Tottenham » Ce a făcut la vestiar imediat după meciul cu Manchester United

Tottenham îl vrea pe Joao Gomes, de la Wolves

Joao Gomes e mijlocaș central defensiv, a fost transferat de Wolves în urmă cu un an, pentru 18 milioane de euro. A ajuns în Premier League de la Flamengo, din țara natală.

Are 18 meciuri în Premier League în acest sezon, nu a marcat și nu a pasat decisiv. E titular pentru Wolves, a bifat 77% dintre minute în actuala stagiune.

Tottenham pregătește al 3-lea transfer al iernii

Spurs, lovită puternic de accidentări în acest sezon, vrea să se întărească serios în această perioadă de mercato. A cheltuit deja 25 de milioane de euro pentru transferul lui Radu Drăgușin, de la Genoa. Englezii ar putea să mai plătească 6 milioane, dacă fundașul român va îndeplini anumite clauze.

Tottenham nu a cheltuit bani pentru transferul lui Timo Werner, împrumutat de la Leipzig până în vară. Germanul a debutat și el cu Manchester United, la fel ca Drăgușin, doar că a fost titular.

Werner a și dat o pasă de gol, la reușita de 2-2, semnată de Betancur. Timo ar putea fi cumpărat definitiv la vară pentru o sumă cuprinsă între 17 și 18 milioane de euro, potrivit Sky Germania.

VIDEO. Rezumatul meciului Manchester United - Tottenham, în care Radu Drăgușin și Timo Werner au debutat la Spurs

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Șansa lui Radu Drăgușin! Transformarea radicală de la Tottenham i-a deschis calea » Cine a lucrat în culise pentru a-l aduce pe „tricolor
anglia
Șansa lui Radu Drăgușin! Transformarea radicală de la Tottenham i-a deschis calea » Cine a lucrat în culise pentru a-l aduce pe „tricolor" la Londra
Critici dure la adresa antrenorului, după transferul lui Radu Drăgușin: „A făcut o mare greșeală”
ITALIA
Critici dure la adresa antrenorului, după transferul lui Radu Drăgușin: „A făcut o mare greșeală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Van_Basten
Van_Basten  •  15 Ianuarie 2024, 22:03

Bre, ia-l pe Olaru cat nu-i sare cota la 50M.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează