INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Tottenham - United 0-1 // Ole Gunnar Solskjær, manager cu drepturi depline? E favorit să rămână la Manchester United!

Ole Gunnar Solskjær, Manchester United
Ole Gunnar Solskjær, Manchester United

Articol de - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 09:44

Primul crash-test trecut de Ole Gunnar Solskjær i-a mărit norvegianului mșansele de a continua în vară: „Îmi fac treaba zilnic până la finele lui iunie, apoi o să-mi rezerv o vacanță. Meciul n-a fost între mine și Pochettino”.

A egalat recordul de victorii la debut deținut de legendarul Matt Busby și acum pune mare presiune pentru a fi și manager plin la United. După 1-0 cu Tottenham, Solskjær i-a dovedit directorului executiv Ed Woodward că merită să rămână la Manchester dincolo de vară, bookmakeri englezi creditându-l acum cu aceeași cotă ca pe Pochettino: „Nu a fost niciodată un meci între mine și el, a fost vorba numai de trei puncte. Trebuia să-i batem pentru a mai păstra o șansă să-i prindem. La 7 mai sperăm, iar la -13 puncte ne-ar fi fost imposibil”.

„Avem cel mai bun portar din lume”

Norvegianul evită să discute pe tema reînnoirii acordului: „Îmi fac treaba zilnic până la finele lui iunie, apoi o să-mi rezerv o vacanță. Toată lumea se așteaptă să câștigăm toate meciurile, asta e mentalitatea la United. Victoria și spiritul echipei au fost imense. Ne putem și apăra acum, avem cel mai bun portar din lume, Jones și Lindelof au jucat fantastic, am arătat ritm și viteză. Iar Pogba e unul dintre cei mai buni mijlocași din lume atunci când urcă în ofensivă. Succesul împotriva unui nume mare ca Tottenham ne dă mai multă încredere”.

„Aș zice că m-am distrat, joc fotbal cu plăcere. Era greu în vechiul nostru sistem, iar să mă apăr nu e partea mea favorită. Acum ne înțelegem unii pe alții în teren și atacăm. Mă simt mai acoperit în spate”
Paul Pogba, mijlocaș Man. United

3puncte a obținut Man. United contra echipelor din Big 6 în Premier cu Solskjær manager. În 5 meciuri cu Mourinho, "diavolii" luaseră doar două. În ultimele 6 partide, au recuperat 8 puncte față de Arsenal

Vezi și:

VIDEO Manchester United merge perfect și bifează o nouă victorie, 1-0 cu Tottenham! O egalează pe Arsenal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
portalbets
portalbets  •  14 Ianuarie 2019, 12:47

Intoarcerea la stilul "englezesc",va readuce echipele din Anglia,in finale de Champions League.In Anglia,se "juca" un stil diferit,ceea ce surprindea celelalte echipe.De aia,dupa Ferguson,United a avut rezultate slabe.In schimb,cu norvegianul,se revine,usor,usor,la stilul care a facut o forta din diavolii rosii.Macar,in liga a doua,Championship,se mai pastreaza,inca,acel stil si,unele meciuri,sunt mai atractive,din punct de vedere al spectacolului,decat majoritatea partidelor din Premier.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează