INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Totti a făcut dezvăluiri savuroase într-un dialog live cu Vieri: „Era să divorțez din cauza ei”

Francesco Totti și Ilary Blasi
Francesco Totti și Ilary Blasi

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2020 19:19

Legenda lui AS Roma, Francesco Totti, 43 de ani, a participat la o sesiune Instagram live cu Christian Vieri, 46 de ani.

 Totti a povestit amuzat cum era să divorțeze din cauza unei pisici aduse în casă de soția sa, Ilary Blasi. „Eram furios pe soția mea, a adus în casa o pisică fără păr și a botezat-o Donna Paola. Era să divorțăm.

Noaptea, pisica insista să doarmă cu noi în pat, la picioare. E foarte drăgăstoasă, dar aproape că ne-am despărțit din cauza ei. 

Ilary voia cu orice preț o pisică și eu m-am opus. Într-o zi a adus-o acasă, pentru că de fapt ea ia deciziile în familie. N-am vorbit câteva zile, dar până la urmă m-am îndrăgostit și eu de pisică”, a spus Totti. 

Totti a făcut dezvăluiri savuroase într-un dialog live cu Vieri: „Era să divorțez din cauza ei”
Ilary și Donna Paola

„Nu pun piciorul la Trigoria (n.r. baza de pregătire a Romei). Îl duc pe fiul meu, Cristian, la antrenament, dar rămân afară. Uneori stau în mașină și-mi vine să plâng pentru că după 30 de ani nici măcar nu pot intra. Am plecat și asta a fost. Am prieteni buni acolo, care ies și mă salută. Uneori fiul meu îmi mai zice să vin să-l văd jucând, dar nu pot. M-ar ucide”
Francesco Totti

Craiul brazilian care s-a cuplat cu traducătoarea lui Chelsea » Răspunsul hot primit: „Prefer sexul sălbatic!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează