INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Totti a făcut un scandal-monstru după remiza Romei cu Inter: "E o rușine!"

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2018 10:53

Duelul echipelor învinse la mijlocul săptămânii în Ligă, Roma - Inter, s-a terminat nedecis (2-2), dar cu mare scandal. Francesco Totti, care a venit înaintea antrenorului Di Francesco la interviurile Sky, a deschis "focul", acuzând dur asistentul video.

"E o rușine de VAR! Cum să nu vezi un fault atât de clar? La ce mai este bună tehnologia video? Am introdus-o pentru posibilitatea revederii fazelor scăpate de central și episodul era prea evident. Se uita probabil la alt meci. Nu mai putem continua așa, cu astfel de erori se falsifică un campionat. În loc să putem deschide noi scorul, la acțiunea imediat următoare au trecut ei în avantaj prin golul lui Keita".

"De 28 de etape nu primim un penalty!"

Fostul căpitan, acum oficial al giallorossilor, s-a revoltat pentru faultul în careu comis de D'Ambrosio asupra lui Zaniolo la 0-0, în minutul 35, trecut cu vederea de arbitrul Rocchi:

"De ce nu-i luați un interviu asistentului video? Cine a fost, Fabbri? Eu nu caut alibiuri, dar acolo s-a schimbat meciul, pentru că e greu să întorci un adversar ca Inter".

Din America, de unde urmărea partida, președintele Pallotta a răbufnit la pauză telefonic: "O primă repriză dezastru. De 28 de etape nu primim un 11 metri, aproape imposibil! VAR trebuia să vadă".

11 metri dat cu VAR

Roma a revenit, totuși, egalând de două ori, prin Ünder și Kolarov, ultimul chiar din penalty, după ce Icardi făcuse 1-2. Rocchi nu a văzut nici hențul lui Brozovici în careu, însă asistentul video i-a corectat decizia.

47572966 208117633434652 947497260403392512 n 

6 goluriîn ultimele 4 partide jucate pe Olimpico a reușit Mauro Icardi, după ce în primele 7 contra Romei și a lui Lazio nu reușise niciunul

"A fost un contact ușor între Zaniolo și D'Ambrosio și faza trebuia analizată cu VAR. Dar umărul lui Manolas la Icardi? A fost un bodycheck, penalty foarte clar. Rocchi a arbitrat bine și m-a eliminat pe merit în final"
Luciano Spalletti, antrenor Inter

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează