INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Totti primește laude de la unul dintre cei mai buni fotbaliști: ”E un jucător uriaș. Vârsta nu contează, mai poate evolua 2-3 sezoane”

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 19:07

Francesco Totti a împlinit 40 de ani, însă continuă să evolueze la un nivel înalt la AS Roma.

Atacantul italian e apreciat nu doar de milioane de fani, ci și de mulți fotbaliști. Ultimul care a vorbit despre el e Cristiano Ronaldo.

”Totti a fost un mare fotbalist și continuă să fie la fel de mare. Am realizat asta sezonul trecut când l-am avut ca adversar. Cred că ar mai putea evolua încă 2-3 ani. E important pentru tinerii fotbaliști să înțeleagă faptul că vârsta nu contează.”, a spus vedeta de la Real Madrid.

Câștigător a trei Baloane de Aur, jucătorul portughez a mărturisit și cum îl influențează Totti: ”Personal, nu mă gândesc niciodată la retragere. Mă văd pe teren încă multă vreme. Dacă corpul mă va ajuta, voi continua să fac ceea ce iubesc cel mai mult”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează