INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - AS ROMA

Totti vrea să îi calce pe urmele lui Dino Zoff: "Vreau să joc pînă la 40 de ani"

Totti este simbolul Romei
Totti este simbolul Romei

Articol de - Publicat joi, 13 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 13 octombrie 2011 16:34

Derby-ul Lazio - AS Roma îşi va bifa duminică un nou episod. Din care va lipsi căpitanul şi simbolul oaspeţilor, Francesco Totti.

Atacantul a devenit indisponibil în urma unei accidentări. Cu toate acestea, Totti a participat la o conferinţă de presă în care a vorbit despre derby, dar şi despre viitorul său.

Totti, car tocmai a împlinit 35 de ani, a declarat jurnaliştilor că şi-ar dori să calce pe urmele lui Dino Zoff şi să joace fotbal pînă la 40 de ani, după care va îmbrăţişa o carieră de managaer.

"Mi-aş dori să joc pînă la 40 de ani. Dacă voi fi bine, vreau să continui să mă distrez ca pînă acum. Cînd voi simţi că nu mai pot, voi arunca prosopul. După ce îmi voi agăţa ghetele în cui, cel mai proabil voi ajunge manager. Dar încă nu am discutat despre asta cu conducerea, acum mă gîndesc doar să joc", a declarat Totti pentru corrieredellosport.it.

La aceeaşi conferinţă de presă, Totti a dezvăluit şi care a fost derby-ul care i-a plăcut cel mai mult. "În ultimul meci dintre AS Roma şi Lazio am înscris o dublă. Înaintea partidei au fost mulţi care au criticat şi au susţinut că ar mai bine dacă nu aş juca", a mărturisit Totti.

Totti a împlinit 35 de ani la sfîrşitul lunii septembrie şi a evoluat în întreaga sa carieră numai pentru AS Roma.

"La început, eu şi Luis Enrique nu am fost în relaţii bune pentru că nu ne-am înţeles, însă acum  vorbesc foarte des cu antrenorul şi am un raport foarte bun cu el" (Francesco Totti)

Playtech: ȘOC! Vestea INCREDIBILĂ pentru România din decembrie! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul!


Comentarii (5)
fann_liverpool
fann_liverpool  •  13 Octombrie 2011, 18:54

RESPECT!!! speram ca si Gerrard al nostru sa o duca tot atat.

peter_rapid
peter_rapid  •  13 Octombrie 2011, 18:31

IL VREI LA STEAUA ??

octavian
octavian  •  13 Octombrie 2011, 17:19

C'E SOLO UN CAPITANO. UNICO CAPITANO

Vezi toate comentariile (5)
Comentează