INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Trag de Heynckes! » Chelsea nu-şi mai face iluzii în acest sezon cu Benitez

Heynckess e foarte aproape de al treilea titlu cu Bayern // Foto: Reuters
Heynckess e foarte aproape de al treilea titlu cu Bayern // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 28 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 21:51

Patronul Abramovici vrea să-l aducă din vară pe antrenorul lui Bayern, 67 de ani, încercînd să-l convingă să-şi amîne retragerea la pensie.

Adversara Stelei din "optimile" Europa League nu se mai gîndeşte la acest sezon, plănuindu-l deja pe următorul. Jucătorii lui Chelsea nu-l mai ascultă pe Benitez, fanii îl contestă în cor şi îi cer demisia la fiecare meci. Iar patronul caută soluţii pentru la vară, cînd oricum i se încheie mandatul spaniolului.

Cel mai nou nume e un neamţ ajuns în pragul pensiei, 68 de ani în mai. Presa engleză a dezvăluit că londonezii încearcă să-l convingă pe Jupp Heynckes să nu se retragă! Sedus de jocul lui Bayern din ultimele două sezoane, Abramovici vrea să-l aducă pe Stamford Bridge. Şi germanul aşteaptă o altă provocare, fiind rănit în orgoliu după ce bavarezii i-au ales succesorul, tratînd în secret cu Guardiola.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
thumbzilla
thumbzilla  •  28 Februarie 2013, 10:40

Heynckes e super antrenor,dar cred ca se va retrage.nu stiu de ce sa suparat pt faptul ca sa negociat cu guardiola!doar el singur a spus ca asta e ultimul sau an in antrenorat.

blaustein
blaustein  •  28 Februarie 2013, 10:30

Heynckes e foarte bun, dar nu cred ca va ajunge la Chelsea, momentan cred ca se va retrage, chiar daca pt o perioada scurta, nu l-a dat nimeni afara de la Bayern altfel ar sugera contrariul daca semneaza cu altcineva. Klopp a declarat ca nu vrea in Anglia si nu cred ca a mintit nici el. Nu vad ce antrenor ar putea veni acum la Chelsea care sa garanteze succesul, am auzit ceva de Pellegrini la Chelsea sau Liverpool, poate ar merita o sansa. Si intoarcerea lui di Mateo cred ca ar fi benefica, nu insa si a lui Mourinho. Nu va fii usor cand se va alege viitorul antrenor principal la echipa.

civikro
civikro  •  28 Februarie 2013, 09:44
Postat de civikro pe 28 Februarie 2013, 09:41

Bayern in momentul de fata este cea mai buna echipa din lume. A pierdut doar 2 meciuri si doar 4 egaluri in tot sezonul asta, Barca a pierdut 5 si a facut 4 egaluri. Bavarezii au cel mai puternic lot din momentul de fata din lume. Neuer in poarta, care a aratat si in semifinalele CH LG de anul trecut ca este peste Casillas, Lahm este cel mai bun fundas dreapta din lume, Dante este imperial, la fel si Badstuber(momentan accidentat) in centrul apararii, iar van Buyetn ii ia locul cu brio. Alaba nu poate fi inlocuit de nimeni, Ribery si RObben sunt intre cei mai buni 10 jucatori din lume, Kroos, Muller dar si rezerva Shaqiri sunt geniali, Martinez e imperial, Schweini nu mai zic, iar atacul

Iar atacul este genial, compus din Gomez, golgheterul de anul trecut care s-a accidentat si i-a luat locul Mandzukic intre titulari, fiind golgheterul de anul asta, iar Pizzaro desi a jucat putin a fost extrem de periculos, realizand si cea mai rapida tripla din Champions league anul asta. Cu alte cuvinte, Barca cam e in pana, iar Bayern a dat cu Realul de pamant si anul trecut, dapoi acuma cand si-a intarit foarte mult lotul!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close