INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Tragedie în Argentina după derbyul orașului Rosario. O tânără a fost ucisă!

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 18:21 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 18:21

Ivana Paula Garcilazo Bellon, 32 de ani, suporter al lui Rosario Central, a fost lovită cu piatra în cap și a murit după ce echipa sa favorită a câștigat cu 1-0 incendiarul derby al orașului, în fața lui Newell's Old Boys.

Încă o tragedie în Argentina, țară în care războiul facțiunilor dure ale fanilor face multe victime. Uneori, nevinovați cad loviți în acest război fără sfârșit.

Suma oficială plătită de noul acționar al lui Dinamo » Cine se află în spatele RNV Sports
Dinamo
Suma oficială plătită de noul acționar al lui Dinamo » Cine se află în spatele RNV Sports

Ivana și iubitul ei erau pe motocicletă. Ambii îmbrăcați în tricoul lui Rosario Central. Au fost atacați în intersecție!

Sâmbătă seară, s-a jucat derbyul din Rosario, o confruntare ce aprinde orașul de fiecare dată. Acasă, pe „Estadio Gigante de Arroyito", Rosario Central a învins-o cu 1-0 pe Newell's Old Boys, în Copa de la Liga Profesional.

Ivana Paula Garcilazo Bellon, 32 de ani, fan Central, era fericită după victorie, și ea, și iubitul ei. Erau împreună pe motocicletă, se întorceau acasă de la stadion. Numai că tricoul favoriților, cu care erau îmbrăcați amândoi, i-a înnebunit pe rivali.

Intervenția paramedicilor n-a avut efect. Fanul lui Rosario Central și-a pierdut viața

La intersecția străzilor Ovidio Lagos și Pellegrini, trei indivizi i-au atacat. Unul a aruncat o piatră care a izbit-o pe Ivana în tâmplă. Tânăra a căzut de pe motocicletă și a murit. Intervenția paramedicilor a fost tardivă. Ivana nu a mai putut fi salvată.

Atacatorii au fugit, dar doi dintre ei au fost deja arestați. Polițiștii au declanșat urmărirea. Potrivit presei argentiniene, Claudio Brilloni, ministrul însărcinat cu securitatea provinciei Santa Fe, a venit imediat la locul tragediei. A vrut să vadă exact ce s-a întâmplat și să coordoneze ancheta.

După această veste revoltătoare, Rosario Central a reacționat, postând un mesaj pe Twitter: "Clubul regretă moartea fanului nostru Ivana Paula Garcilazo Bellon și respinge categoric orice act de violență".

Citește și: 

Antrenorul lui Lazio atacă Serie A, UEFA, FIFA și propriii conducători: „Ăsta e fotbalul azi: ia banii și fugi!”

5 povești mai puțin cunoscute spuse de Duckadam despre finala de la Sevilla: accidentul de la Cernobîl, mâncarea controlată și povestea tricourilor albe

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează