INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ECUADOR

ȘOCANT! Sufocată de coronavirus, Ecuador se confruntă cu o nouă tragedie » Un fotbalist a fost asasinat în fața casei: „L-au confundat cu cineva”

Edwin Espinoza avea doar 20 de ani
Edwin Espinoza avea doar 20 de ani

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 aprilie 2020 14:27

Edwin Espinoza (20 de ani), fotbalistul ecuadorian al formației Guayaquil City FC, a fost asasinat în fața propriei case. Acesta a fost găsit într-o baltă de sânge, fiind victima unui atac armat.

Potrivit declarațiilor oficialilor clubului la care evolua, asasinarea lui Espinoza ar fi fost o confuzie, fotbalistul fiind confundat  de către criminali cu altcineva. 

„Espinoza a fost un jucător de fotbal tânăr, corect, foarte respectuos și educat, cu o mare perspectivă la Guayaquil City. Îl cunosc de la 12 ani, de când a ajuns la club.

După cum am aflat, l-au confundat cu cineva”,a declarat Carlos Franco, directorul sportiv al echipei din prima ligă ecuadoriană, potrivit Fanatik.

Ecuador, copleșită de COVID-19 » Victimele sunt lăsate pe străzi

Tragedia petrecută în lumea fotbalului din Ecuador vine într-o perioadă în care țara suferă intens din cauza pandemiei de coronavirus. 

Situația din Ecuador este de-a dreptul dramatică. Sistemul medical din țara sud-americană nu mai face față numărului mare de bolnavi de COVID-19, astfel că oamenii ajung să moară pe străzi sau în propriile case. „Imaginile sunt reale”, a confirmat Leandro Vega, fotbalist în Ecuador.

Autoritățile nu mai fac față numărului mare de îmbolnăviri cu COVID-19 din oraș. Spitalele sunt la pământ, astfel că multe cadavre rămân în case sau chiar pe străzi, unde rămân abandonate zile întregi. 

Citește și alte știri de actualitate:

Ecuador, copleșită de COVID-19 » Victimele sunt lăsate pe străzi: „Imaginile sunt reale, lasă oameni morți pe străzi”

CORONAVIRUS. Scandalos! Infectat cu COVID-19, managerul Spitalului Județean din Focșani a fugit cu toată documentația și se ascunde într-un hotel

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
badeadorian
badeadorian  •  12 Aprilie 2020, 16:05

In ECUADOR sunt undeva la 300 de morti din cauza covid-19 !!! Ce tot postati tampenii ?? !!! Chiar ati ajuns sa traiti din can-can ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează