INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Tragedie în fotbal! S-a sinucis la 30 de ani: l-au găsit împușcat în cap, în apartament

Santiago „Morro” Garcia, dreapta
Santiago „Morro” Garcia, dreapta

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 19:14 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 19:33

Santiago „Morro” Garcia, atacant la Godoy Cruz, în vârstă de 30 de ani, s-a sinucis. Tragedia a zguduit fotbalul sud-american, iar presa a relatat pe larg subiectul. 

Fotbalistul mai avea contract până în vară, dar nu jucase deloc în acest an, după o decizie a președintelui Jose Manzur.

Uruguayanul avea probleme și primea tratament psihiatric. Corpul neînsuflețit a fost găsit în apartamentul jucătorului. Autoritățile au fost alertate de apropiați, care nu reușeau să dea de el la telefon. Un prieten a sunat la 911 și a mers la domiciliul lui Garcia cu mai mulți cunoscuți, pentru a dărâma ușa. Acolo, l-au găsit împușcat în cap, pe pat. 

Tragedie în fotbal! S-a sinucis la 30 de ani: l-au găsit împușcat în cap, în apartament


În decembrie 2020, Jose Manzur declara: „Garcia nu poate fi un lider, nu merge la sală, nu ține regim, ia tot felul de medicamente. Are niște probleme, din păcate. Dacă nu îndeplinește condițiile, nu poate juca”. Atacantul nu a mai fost convocat ulterior și părțile deciseseră să pună capăt colaborării. 

Santiago „Morro” Garcia a fost golgeter la Nacional, în Uruguay, în 2010 înscriind 15 goluri în 15 meciuri. A mai trecut pe la Atletico Paranaense, Kasimpasa și a revenit în Uruguay. A mers apoi în Argentina, în 2016, la Godoy Cruz, unde a impresionat prin evoluțiile sale, devenind un favorit al fanilor. A dat 51 de goluri în 119 meciuri și a fost golgeter în 2018. Ultima sa reușită a fost pe 10 februarie 2020, cu Huracan.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează