INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRAMĂ

Tragedie în fotbal: un fotbalist galez care a dat probe la Man. United s-a sinucis la 20 de ani, după ce accidentările i-au ruinat cariera

Joel Darlington, dreapta, în portocaliu
Joel Darlington, dreapta, în portocaliu

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2019 14:50

Joel Darlington a fost găsit spânzurat în garajul familiei sale. Ancheta a ajuns la final: depresia a dus la moartea sa.

Tragedia a impresionat Marea Britanie în primăvară. Pe 18 martie, Joel Darlington a fost găsit spânzurat în garajul familiei sale. Acum, concluzia anchetei nu mai lasă locul îndoielii. Tânărul în vârstă de 20 de ani s-a sinucis.

Galezul nu visa decât că va ajunge fotbalist profesionist. A renunțat la școală pentru a se dedica total fotbalului. Dar accidentările i-au blocat mereu ascensiunea.

La un moment dat, a ajuns în probe la Manchester United și tocmai atunci și-a rupt mâna. Apoi, durerile mari la spate l-au ținut mult timp departe de teren. Jucase la naționalele de juniori ale Țării Galilor, dar nu reușise să găsească un club mai bun ca Bala United, în campionatul local. 

Afectat de depresie, s-a închis în el și nimeni nu l-a mai putut ajuta. Anchetatorii au găsit mai multe semne care arătau că Joel se gândea la sinucidere.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează