INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Transfer de ultimă oră bifat de Bayern Munchen! Un campion mondial a semnat pe 5 sezoane + Nemții s-au înțeles și cu un jucător de la Chelsea

Foto: Guliver/GettyImages +2   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 12:04

Bayern Munchen l-a transferat pe Benjamin Pavard (22 de ani), care a semnat pe 5 ani. Nemții au plătit clauza de reziliere de 35 de milioane de euro către VfB Stuttgart.

Campioana Germaniei îl va lăsa pe francezul devenit campion mondial în 2018 la Stuttgart până în vară, pentru a ajuta echipa aflată în zona retrogradării.

gettyimages 1026040936
Benjamin Pavard // Foto: Guliver/GettyImages

Hasan Salihamidzici, directorul sportiv al lui Bayern Munchen, a anunțat că-l dorește neapărat și pe atacantul englez Callum  Hudson-Odoi (18 ani) de la Chelsea. Suma de transfer ar ajunge tot la 35 de milioane de euro, iar transferul e ca și făcut!

"E un jucător foarte interesant pe care ne dorim neapărat să-l transferăm. Are calități care se potrivesc stilului nostru de joc. Are o posesie bună a balonului, e rapid și ajunge foarte repede la poartă", spune Salihamidzici despre Hudson-Odoi.

gettyimages 1079384340
Callum Hudson-Odoi // Foto: Guliver/GettyImages

3 meciuri a jucat Hudson-Odoi la prima echipă a lui Chelsea, însă acesta a făcut meciuri bune la formația sub 23 de ani a londonezilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează